Mantıklı Fakat PHP paneline dosya yolunu temin etmen gerek. ÖrnekPHP- Kodu:
$dizin = "C:\Program Files\Valve\cstrike\
Merhaba Beyler Windows7 İşletim Sistemi Ayrı Bir Diskke Linux Pardus Kurdum Fakat Ben Bu Linux İşletim Sistemine Cs 1.6'yı İndirsem
Hlds.exe'den Kendime Server Açsam (Dedicat)
Sonra Ftp'den Php Panel Kursam Sql'yi de Import Etsem Php Panelim Olmazmı ? Yani Kordinatları Aktif Olmazmı
Admin Ekle Kısmından Admin Eklediğimde Örneğin nicknur pwnur ekledim Benim Serverimde Bu Adminlik Aktif Olacak
Herkes Diyor Linux Gerekli Alın Size Linux
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
★onrylc0107★
Mantıklı Fakat PHP paneline dosya yolunu temin etmen gerek. ÖrnekPHP- Kodu:
$dizin = "C:\Program Files\Valve\cstrike\
<? php
echo"Şerefinle yaşaki en azından arkandan şerefsiz demesinler.."
?>
Kardeşim İyi Güzel Diyosunda Şimdi Bütün Php Dosyalarınımı Düzenlicez Yoksa Tek Bir Php Dosyasınımı Ayarlicaz Tam Anlamadım
Çünki Hepsini Düzenlicek Olsak Akşama Yine Bitmez
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
★onrylc0107★
panele gore degısır bazı panellerde sadece 1 tane php dosyası ıcındedır bazılarında her php dosyasında vardır
Anladımda Şimdi Nasıl Anlıycam Tek Php Dosyasında Olduğunu Ya da Hepsinde Olduğunu
Buyrun Buda Panel Dosyaları [Png] : https://i.hizliresim.com/6ZnLgv.png
İndirdiğim Yer Bi Gözatın : https://www.csplague.com/panel-gelis...php-panel.html
★onrylc0107★
Güzel mantık onur fakat bycaptanın dediği gibi valve yollarını yazman lazım
Hiç uğraşma ekle beni windowsda çalışan php panel vereyim paşa paşa kullan
Steam: impawnu
------------------------------------
Eyw kardeşim inş çalışır buyur face adres verim
www.facebook.com/onur0102
- - - - - - - - - -
Eyw kardeşim inş çalışır buyur face adres verim
www.facebook.com/onur0102
★onrylc0107★