Bence Moderatörlük istiyenleri Denemeliler mesela ben Modluk istedim uzun uzun düşünüp olmaz dediklerinde hevesim kırıldı o günden beri adam akıllı plugin istek bölümüne bakmıyorum bile Bak yine aklıma geldi üzüldüm çıkıyorum forumdan.
Arkadaslar gordugumuz gibi forum gunden gune güncelliğini kaybediyor sanki mod larin biraz daha istekli calişirsa daha cok online sürelerini artirirlarsa daha iyi olur
Yada yeni modlar alinmasi lazim
PHP- Kodu:
new const Server Tag [] ={ "[AG] [AGANI TEAM # JailBreak"}
#define SKYPE : aganiteam
new const facebook[] ={"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
style="color: #007700">}
#define TWITTER : @SalihErogluu
new const IP[] ={"88.255.155.37 - Cs37.CSDuragi.COM "}
Bence Moderatörlük istiyenleri Denemeliler mesela ben Modluk istedim uzun uzun düşünüp olmaz dediklerinde hevesim kırıldı o günden beri adam akıllı plugin istek bölümüne bakmıyorum bile Bak yine aklıma geldi üzüldüm çıkıyorum forumdan.
Kardeşim moderatörlerin de şevki kırıldı artık birşey paylaşıyorsun 100 küsür indirme var 1 teşekkür bile yok. Zaten genelde plugin indirmek ve istemek için üye oluyorlar sonra adam yok, gidiyor. Hem herkes moderatör olmak ister hatta moderatör olmak için bütün kurallara da uyuyor olabilirsin ama sadece bunlar yetmiyor.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Haklısın bence ben seni hatta basta mod saniyordum :/
Kardeşim tamamda nasil diyim bilbaz'in yada belli bi kac kisinin modluğa kurallari yetmediği olabilir fakat herkes yılmazı bilir sonucta foruma ihanetlik yada bir serefsizlik yapcağini düşünmem şahsen bence belirli bir kac kisi alinmasi lazim modluğa Konu ve Mesaj sayilari tutmama bile ve forumda baska bolumlerde acilmali Lol felan için baska oyunlar için belki oyle istek artar Plugin istek bolumune yeterli mesaj sayisindan sonra kullanilmaya baslarsalar buda iyi olabilir yani nebiliyim 100 Mesajdan fazlalar konu acabilir gibi
PHP- Kodu:
new const facebook[] ={"
Bende düşünmem tabi ki bilbaz'ın "foruma ihanetlik yada bir serefsizlik yapcağini" kastım bu değil kardeşim. Zaten ben sizleri de kasıtlamadım.
İletişim;
Şu Plugin istek yerini düzeltirmisiniz ve +75 mesaj +100 Mesaj gibi birşey olma şansı yokmu ?
Gelen kişi gereksiz seyler yapip istediğini alip gidiyor en azından forum da belki adam gibi sabit kişi sayısı artar
Bence biraz forum daha aktif hale getirebilmek için uğraşilmali ve forumun tasınılmasini hiç düşündünüzmü ? Yani Yeni Bir domain adi altinda bütün oyunlar için belki ilgi artar
PHP- Kodu:
new const facebook[] ={"
PHP- Kodu:
new const facebook[] ={"