Kardes linkler olmuo hem kısalt hem kazan ckıo ya :d
Arkadaşlar kendi sitem için yapmıştım baktım burada paylaşımım yok paylaşayım dedim jail dediğime bakamayın anlatmayla 1 saat sürdü anlatmadan 20 dk ya yaparım ( biraz yavaşımda ) neyse ben ilk resimleri atayım bu haritanın baştan sona yapım videosuda vardır isteyen olursa ekleyebilirim ( ama içerisinde eski websitemden bahsediyorum ).
Hotfile indir Kopyala :hotfile.com/dl/180045829/0b803aa/jail_scarty_csplague.rar.html
MediaFire indir Kopyala : mediafire.com/?2f58nk08846i48y
Konu scarty tarafından (18-10-13 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.
Kardes linkler olmuo hem kısalt hem kazan ckıo ya :d
O benim yapabileceğim birşey değil "csplague.com" ekliyor o linkleri.Fakat yanına koydum linkleri oradan kopyala + yapıştır adrese girebilirsin.
Konu scarty tarafından (20-11-12 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
saol
Teşekkürler
Güzel Paylaşım
Saolasın
Güzel paylaşım ama biraz daha kendin tasarlasan ve yaratıcı olsan güzel bir map çıkarabilirsin , ama güzel
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
Scarty kardeşim bu mapı çizerken videoya dahi çekti tamamı kendi elleriyle çizildi.
Emeğe Saygısızlıktan Uyarı Aldın MiratBey
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Nefesim ben arkadaşa emeğe saygısızlık yapmıyorum sadece dedimki biraz daha yaratıcı olmasını söyledim ve başta sonda güzel olmuş diye belirttim.
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
Miratbey haritadaki herşeyi kendim yaptım yani ne demek istediğini anlıyamadım ve bilmiyorsan diye atayım bu yeni başlayanlar için temel bir jailbreak haritadır videoda paylaşıcam bunun üzerinden devam edebilirsiniz dediğim için paylaştım yoksa böyle bir haritayı paylaşmazdım. https://www.csplague.com/vhe-dersleri/17909-jailbreak-harita-yapimi-bastan-sona-anlatim.html
YouTube.com/enesscarty