lr atarkenmi
JDM NİN paylaştığını denedim mahkum isyan başlattı dedi kendi müziğimi koyduğum içinmi ama dosya ismini aynı yaptım çalmadı İndir darkjbhucum wav Buyrun müzik
Kod:#include <darkjailbreak> #define SITE "daRkjailbreak.com" #define TS3 "ts3.darkjailbreak.com" #define FACEBOOK "fb.com/darkjailbreaktr" public plugin_init() { register_plugin(SITE, TS3, FACEBOOK) }
lr atarkenmi
Bunu dene kardeşim galiba bundan bahsediyorsun
eğer kendi müziğinizi koyuyorsanız sma dosyasındada ismini değiştirmelisiniz ismi değiştirdinizmi ?
~> 95.173.173.112 JBT GAMİNGSkype:ahmet.berk.gulbahceCall
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
Evet haklısın ama ona gerek yok müzikteki .waw dosyasını jail.waw yani orjinali olarak değiştirip koyucaksın böyle de olur
Kod:#include <darkjailbreak> #define SITE "daRkjailbreak.com" #define TS3 "ts3.darkjailbreak.com" #define FACEBOOK "fb.com/darkjailbreaktr" public plugin_init() { register_plugin(SITE, TS3, FACEBOOK) }
nasıl çalışmaz hayret anlamadım .amxx e çevirdin demi
...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl