Arkadaşlar cs hayatım boyunca anlamadığım şeylerden biride bu CFG'ler oldu. Ciddi anlamda anlayan biri beni şu konularda aydınlatırsa sevinirim:
1. CFG'lerin içinden 1000lerce satır kod bulunuyor. Yok her silaha göre bişeyler falan filan, bunlar gerçekten işe yarıyor mu?
2. Eğer bunlar işe yarıyorsa, o garip garip yazılan kodlar konsol komutları değil bu durum CFG'yi hile mi yapar?
3. SXE geçer dediğiniz kodlar bana göre hiledir, çünkü belli bi düzeyde kodu sxe engelliyorsa bunu hile kullanımını engellemek için yapıyor, CFG'lerin içine koyulan herhangi kodlar bu kodlar sxe içinden geçemiyorsa hiledir. Yanlış mı düşünüyorum?
4. Sxe hiç bir konsol komutunu engellemiyor, konsolda çıkan bütün komutları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, sxe buna karışmıyor, yani cfg'nin içeriğine eklenen ve sxe'nin engellediği şeylerin bi kısmı belkide wall'ların içinde kullanıyor. Mermi sekmeme vb. -işe yarayıp yaramadıklarını da bilmiyorum gerçi-
5. Gerçekten etrafta CFG savunucuları görüyorum, hile değildir, doğaldır falan o zaman sxe geçirmek için bu çaba neden? -bunu sadece cfgyi savunanlar cevaplasa daha yararlı olur, onların düşüncelerini gerçekten merak ediyorum-