Harita Adı : jail_windows_98 Harita Modu :Jailbreak Harita Yapımcısı/Sahibi :`Microsoft (Ben) Herkese merhaba kardeşlerim Bugün sizlere birkaç gündür uğraştığım ,birçok kişinin başını ağrıtarak yaptığım mapı sizlere sunuyorum.İlk mapım bug vs. bulursanız ö.m atabilirsiniz.SS'leri atayım fazla lafı uzatmadan
NOT : Bu arada son ssde gördüğünüz dikenler şuna yarıyor : Tek tek renkleri öldürebilirsiniz.Örn:Kırmızı butona basıp kırmızıyı öldürebilirsiniz !
@Nefesim herkes bir mapperi kendine örnek alır mutlaka ben almam diyen yoktur.Yani herşeyi kendi düşünümez insanız sonuçta her mapten örnek alabilir mesela ben wipeout çizmem gerekiyordu deathrun_wipeout_total mapini açtım fotoyu çektim sonra kendime göre yaptım benzedi fakat aynısı değil yani anlatmak istediğim fark etmeden zihnimizde herşey değişiyor tek hücreli bir map yapmak için vhe açıyorum bir bakmışım birden fazla hücreli yapmışım map bitmiş
- - - - - - - - - -
@Nefesim herkes bir mapperi kendine örnek alır mutlaka ben almam diyen yoktur.Yani herşeyi kendi düşünümez insanız sonuçta her mapten örnek alabilir mesela ben wipeout çizmem gerekiyordu deathrun_wipeout_total mapini açtım fotoyu çektim sonra kendime göre yaptım benzedi fakat aynısı değil yani anlatmak istediğim fark etmeden zihnimizde herşey değişiyor tek hücreli bir map yapmak için vhe açıyorum bir bakmışım birden fazla hücreli yapmışım map bitmiş
Yalnız bu mapa örnek çizme olayına ben şahsen karşıyım o adamın emeğine saygısızlık olmuyormu bütün oyunları bile benzetmişsin bence çok yanlış bu yolda gidip ben mapperim diye geçinirsende yanlıştır o adam o mapı yapmış sen onun kopyasını çıkartmaya hakkın yok bence.!