Neden İndex?
Çünkü istediğiniz cfg dersini daha kolay bulmanız için yapılan bir uygulamadır.CTRL+F tuşuna bastığınızda arama çıkar oraya istediğiniz plugini yazdığınızda bu konuda varsa hemen bulur yani uzun uzadıya aramazsınız...
CFG Nedir ? Nasıl Kurulur ? Nasıl Çalıştırılır ? Nasıl Kapatılır ?
ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ CFG DERSLERİ İÇİN İSİMLERİNE TIKLAYIN
1-CFG Nasıl Yapılır ? [ Detaylı - Anlatım , Resim ] - [ Programsız - Programlı ]
2-Counter Strike Tüm Konsol Komutları ~
3-CS 1.6 Ping Düşürmek [Resimli Anlatım]
4-[DERS 1] Cfg Yönetim - Control - Editleme
5-Cfg Yapımı İlk Adım
6-CFG DERS [1] Basit Komutlar Yazmak
7-CFG DERS [2] Kod Yazmanın Mantığı
8-CFG DERS [3] Yavaş yavaş başlıyoruz!
9-CFG DERS [4] CFG yapımına başlıyoruz
10-CFG Dersleri - Ders 2 - CFG Nedir - Genel Bilgi
11-Cfg Yapma Programı İlk Ve Tek [abk4x farkıyla] Artık Kolayca Cfg Yapabileceksiniz
12-CS x5 Daha Seri Silah
13-.cfg Uzantılı DOSYA AÇMA [Resimli]
14-Cfg Nasıl Açılır , Nasıl Kullanılır ?
15-CFG NASIL YAPILIR VİDEOLU ANLATIM !!! JayZ Farkıyla
Konu Nobb tarafından (11-08-14 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
Teşekkürler...