ozelden ulas yardimci olayim
dosyalar bende mevcut fakat her girmemde dosyaları tekrar yüklüyor.Yüklü dosyaların tekrar tekrar yüklenmemesi için ne yapabilirim bilgisi olan var mı acaba?
ozelden ulas yardimci olayim
@duzceli ; bişeyleri sildim de şuan sadece pro maplarda sadece her girmede dosyaları tekrar yüklüyor
dostum cs kurulu oldugu yere gir orda cstrike_turkish dosyasi var ise sil bir defaya mahsus dosyalari indirir her girmende indirmez
- - - - - - - - - -
dostum cs kurulu oldugu yere gir orda cstrike_turkish dosyasi var ise sil bir defaya mahsus dosyalari indirir her girmende indirmez
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
<br>
<br>dostum cs kurulu oldugu yere gir orda cstrike_turkish dosyasi var ise sil bir defaya mahsus dosyalari indirir her girmende indirmez
@duzceli ; kurulu olduğu dosyada da yok cstrike dosyasının içinde de dediğiniz isimde dosya yok.
dostum sen bana ozelden ulas yada sunucu ip adresini at bide ben girip bakayim cevabini bekliyorum
@duzceli ; 62.248.41.168:27015 özelden mesaj atamıyorum.