Link Yokmu Beyler
Merhabalar , şuanda nerdeyse bütün Jailler'de bulunan bir eklenti bu.Infernal adlı server 20 TL'ye satmaya çalışıyor , bu aç gözlülere para yedirmek istemiyorum.
Hayırsever , bilgili bir arkadaş varmı bu konuda ? Plugin'in fotoğrafı aşağıda ;
Forumda aradım ama bulamadım , daha önce paylaşıldıysa link verirseniz makbule geçer.
Link Yokmu Beyler
Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam
İhtiyacı olan indirsin.
- - - - - - - - - -
Geçen gittim , İnfernal parayla satmaya çalışıyordu plugin'i.Bir şekilde buldum , buyur dostum ; https://s3.dosya.tc/server2/djikzo/WbShop.rar.html
İhtiyacı olan indirsin.
ben indirdim oyunyöneticisi paneline kurdum modu ve sma yı ama halendaha oyunda gözükmüyor map da değiştrdm
bu arkadaşa plugini ben atttim şansada burda gezerken gördüm baktim linkin sonu WBshop.rar dedim aha bu benimki beyler plugini yapamyan veya bulamayan bu plugin olur baska plugin olur [SKYPE : WarnerBrosClan] ekleyin Yardim ediyim
- - - - - - - - - -
bu arkadaşa plugini ben atttim şansada burda gezerken gördüm baktim linkin sonu WBshop.rar dedim aha bu benimki beyler plugini yapamyan veya bulamayan bu plugin olur baska plugin olur [SKYPE : WarnerBrosClan] ekleyin Yardim ediyim
saol dostum
Güzel
eeee
Oyunyonetıcısınde client_cmd hatası oluyor console_cmd olarak değiştirin kodları !
~ Ke$`h | Gaming [JaiLbreaK] ~SİTE :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.