Cevap: Gelişmiş Süreli Slotol & Adminol Tek Plugin || Otomatik Yetkilendirme Sistemi
ssss
- - - - - - - - - -
sas
Cevap: Gelişmiş Süreli Slotol & Adminol Tek Plugin || Otomatik Yetkilendirme Sistemi
Yetkiyi "b" veriyorum fakat Yeşil YAZMIYOR LÜTFEN
Güzel bir plugin fakat buglar mevcut;
şifre kısmında tırnaklı(") veriler yollayarak istediğimiz yetkide adminlik yazdıra biliyoruz, aynı şekilde isim içinde geçerli, şu komutları kullanmalısın :
isim için ;
replace_all(name,charsmax(name),"^"","");
replace_all(name,charsmax(name),"'","");
şifre için ;
replace_all(pass,charsmax(pass),"^"","");
replace_all(pass,charsmax(pass),"'","");
emeğine sağlık.
@bilbaz @JDM @DeaTReX @muratcan1616 @Nobb @AsiLZadeM @kApO @xLdeJavu @crunch98 @Dexterz @japonus @FakeMan @hasan06500 @wienli@erentyl
@kimdiniz @furkancete1 @xr6b5 @aguney98 @KroCu @techiero @01athena01 @sfexpluscemo @ederkandermir @tekin48 @gkhanngs @berkan5 @aPooCann
@adsadasdasdasda @kerem0
Eklentiyi aktif olarak kullanan sunucuların, eklentinin güncel halini yüklemesi önemle duyurulur.
Güncelleme sonucu veriler sıfırlanmayacaktır.
Oyun yonetici serverine yükledim, herhangi bir ayarda yapmadım, sw çöküyor.
Welcome to the AMX Mod X 1.8.1-300 Compiler.
Copyright (c) 1997-2013 ITB CompuPhase, AMX Mod X Team
Header size: 1148 bytes
Code size: 9428 bytes
Data size: 10400 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes; estimated max. usage=779 cells (3116 bytes)
Total requirements: 37360 bytes
Done.
Bu hatayı alıyorum yardımcı olun lütfen
sw ye yukledım ama sorun var gıbı eklentıde
2dk oyuna gırdım cıktım yarım saat sonra tekrar girdim bi baktım 32 dk olmus süre
ama olması gereken oyunda olmadıgımız süreleri kayda almaması
tekrar girdiğimde 2 dk dan başlaması gerekmiyormu?
- - - - - - - - - -
@akcaliberkk
Millet açıktan faydalandı ya admın oluyo nasıl yapıyolar