sound yok çok reklam var ve sma vermiyosun olmazki ama.
- - - - - - - - - -
ct de bıçak var jop yok
Sen problemi yanlış anlamışsın bende clanıma beğendirterek 20 beğeni yapabilirim benim problemim bu değil bakıyorum sma varken indiren var ama ne bir teşekkür ne bir minnet bildiren mesaj bence bu shop şuan kullandığım haricinde yapılmış en iyi shop amacım emeğe saygı gösterilmesi.
sound yok çok reklam var ve sma vermiyosun olmazki ama.
- - - - - - - - - -
ct de bıçak var jop yok
reklamsız shop yokmu ya
Söylediğin Hataların Hepsi Fixlendi .sma dosyasını istersen skypeden atabilirim. @peNgueN arkadaş sağolsun hepsini çözdü.
Sonuçta kimseye zorla birşey yaptıramazsın beğenme gibi bende bu menün sma sı var ben isteesem bunu forumda bedavaya direk koyarım milletin beğenip beğenmemesi yada teşekkür edip etmemsi sorun olmaz sonuçta adamın kendisine kalmış birşey maksat adamlara yardımcı olmak bu tavırları şahsen çok hoş bulmuyorum
~> 95.173.173.112 JBT GAMİNGSkype:ahmet.berk.gulbahceCall
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
İstersen emeksizkoyduğun için umrunda olmaz ama bunu koyan kişi için önemli beğenildi mi nerde hatayapılmış falan
e kardeşim admalar denemden nasıl yorum yapsın hatalı diye yada beğensin sen direk sma vermeden önce beğenin sonra deneyin diyosun ve ayrıca bu shopu editleyen kişi penguendir o beğenilip beğenilmemesine bakmaz sma yı direk paylaşır
Send SMS
Add to Skype
sma zaten en başta vardı al tekrar var
işte bukadar basit
Send SMS
Add to Skype
haklısın ya önemli olan kullanılması hata alan varsa burdan yazsın