Ekran görüntüsü eklemelisiniz hocam.
Tamamı bana ait olan tasarım ve kodlama ile piyasada olan panellerden farklı ( alt yapı ) olarak kodladığım teamspeak 3 php panelini satışa sunuyorum. Sadece ciddi alıcılar iletişime geçsin ve mesaj atsın. Onun dışında bilgi için sordum, bakabilir miyim, merak ettim demo var mı gibi soru soran kişiler direkt engellenecektir! Panel PDO ile kodlanmış olup, her hangi bir açığı yoktur. Piyasa da dolaşan "Psychokiller " adlı bir kişinin kodladığı "Webinterface" isimli panel ile aynı değil. Çoğu kişi bu panelin tasarımını değiştirerek satışa sunuyor veya kullanıyor. Bu panel ile bağdaştırmayın. Fiyat konusu görüşülecektir. Herkese iyi forumlar...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
whatsApp : +90507 339 4128 (Sadece SMS)
Ekran görüntüsü eklemelisiniz hocam.
resim ve hatta mümkünse video paylaşırmısın.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:steamcommunity.com/groups/Blonde-lovers_Clan
https://
cs 1.6 download: https://
google_ad_section_end -->
RENNIE +1;
Psychokiller'ın webinterface'i arayüz olarak eski ve altyapı olarak esnek bir panel değil.
Zaten sunucu sahiplerinin isteklerini karşılayamadığı için gelen geçen onla satış yapamıyor kişi kendisi programlama bilmiyorsa başkasına gidiyor düzenlettirip kullandırıyor.
MySQL sunucusu için pdo'nun prepared statement yapısı doğru seçim
Bu arada query işlemleri için ts3admin.class mı kullandın acaba?
Evet, ts3admin.class ' ından yararlandım... ( Kısa bir süre sonra ekran paylaşımı yapacağım. İyi forumlar... )
whatsApp : +90507 339 4128 (Sadece SMS)