Resmi göremeyen arkadaşlar olursa buda direk linki
Resim Link : https://i.hizliresim.com/A0zgRL.png
Arkadaşlar Yatqa Panelden yedek alıyorum mesela onu başka bi port a atacagım zaman hata veriyor sadece tek bir portta kullanabiliyorum aynı yedeği çözümünü bilen varmı aşagıdaki resimdeki hatayı alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim valla günlerden uğraşıyorum bi çözüm bulamadım.
Resmi göremeyen arkadaşlar olursa buda direk linki
Resim Link : https://i.hizliresim.com/A0zgRL.png
Yedekte hata olabilir yedeği kontrol et.
MaMi [$]
95.173.173.111
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DGJail
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
/DissidenTJail
/DGClannn
Hocam yedekte sorun yok hiç bir yedek çalışmıyor yani çalışıyorda sadece herhangi bir porta atabiliyorum başka porta aynı yedeği atınca hata veriyor yani şöyle söylim aynı yedek 2 porta birden atılmıyor bu hatayı veriyor
Sende aynı yedeği atma örneğin 31.xx.xx.xx:22 bu ipye oda yedeğini attın girirsin bu ipye 1 tane fazladan oda kur sonra yatqa'dan ( Creat Snapsot ) diyerek Yedeği Al. ( Bide Bunu Dene Olmaz Deme )
★onrylc0107★
Önceki sürümlerde aldığınız yedekleri, Son sürümdeki servera aktarırsanız böyle bir hata alırsınız. Oda ve yetkileri kopyalayıp aktarabilirsiniz.
Hocam yeni sürümdede yedek yaptım yok aynı hata halen onur o tarz yöntemlerin hepisini denedim olmuyor
Kardeşim yetkiyi atınca Sunucularının ServerID'si çakışıyor hatada farklı bir ServerID girin diyor.Büyük ihtimal yedeği alırken sorun oldu ondan böyle bir hata veriyor normalde böyle bir hata vermemesi lazım.
- - - - - - - - - -
Kardeşim yetkiyi atınca Sunucularının ServerID'si çakışıyor hatada farklı bir ServerID girin diyor.Büyük ihtimal yedeği alırken sorun oldu ondan böyle bir hata veriyor normalde böyle bir hata vermemesi lazım.