Fonksiyon ismini yanlış girmişim Tekrar düzelttim.
Arkadaşlar elimde bir shop plugini vardı bir arkadaştan bu plugininmenu bölümüne Banka ve AdminMenu seçenekleri Eklemesini İstedim ekledi fakat plugin çalışmıyor aşşağıdan orjinal plugini ve editlenmiş halini vericem sorunu çözebilecek veya plugini yeniden editleyebilecek arkadaş varmı ?
Fonksiyon ismini yanlış girmişim Tekrar düzelttim.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Deneyelim
Denendi Çalışıyor +rep verdim
Arkadaşlar Shop Pluginini Yazan Arkadaş @Nefesim Modelleri Ben Editledim Tl yi Akce ye Cevirdim @peNgueN arkadaşımız shopu geliştirdi ve ortaya güzel bir shop çıktı.
Kullanmak İsteyenler Alabilir Ve Kullanabilir
Ekte Model Ve Sound Dosyalarını Veriyorum İyi Forumlar
Special For : peNgueN Her şey İçin Teşekkürler
Not : Shopu OyunYöneticisine Yüklemek İsteyen Arkadaşlar .sma İçerisindeki
vePHP- Kodu:
client_cmd
KodlarınıPHP- Kodu:
server_cmd
Olarak Değiştirin Ve Yükleyin İyi Kullanımlar.PHP- Kodu:
console_cmd
Modellerle İlgili Problem Yaşayan Arkadaşlar Özelden Mesaj Atabilirler.
Konu Çözülmüştür Çözülmüş İsteklere Taşınabilir.
Çözülmüş İsteklere taşındı.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Tekrar OKu1. Konu başlığı; konu içeriği ile ilgili olmalıdır. Başlıkta "lütfen yardım edin, plugin istek" gibi ifadelerin kullanılması yasaktır. Bölüm, halihazırda istek ve yardım içindir. Konu içeriğini yansıtan başlıklara öncelik verilecektir.
Bunu bana söylemeden önce açtığın konunun yerine dikkat etmen gerekmez mi ? Yukarda @akcaliberkk yorum yazmış ben onun yorumunda senin yorumuna benzer bir yorum göremedim S. Modun Karışmadığı Konuya Bence Karışmamalısın . Mesaj Kasmak İçin Çözülmüş Konularada Cevap Yazma.
- - - - - - - - - -
Ayrıca Konu Başlığım [İSTEK] plugin istek gibi birşey değil konu açmadan önce başına bir Başlık koyman gerekir .plugin istek