sXe Varsa = amx_sxe_ban "nick" (Bazı sunucularda bu plugin yok)
Tam Hatırlamıyorum ama şöyle bir komutta vardı sanırım addid STEAM_0:0:1814 (Benim Steam ID'imdir Sen Kimin Banlanmasını İstiyorsan Onun ID'ini Yaz).
merhaba arkadaşlar benim serverime dadanan steam biri var serverim csoyuncudan adamı amx_banmenu den banlıyorum amx_banip ten banlıyorum ama adam yine girebiliyor bu adamin steam id sini nasıl ve hangi komutla banlayabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
sXe Varsa = amx_sxe_ban "nick" (Bazı sunucularda bu plugin yok)
Tam Hatırlamıyorum ama şöyle bir komutta vardı sanırım addid STEAM_0:0:1814 (Benim Steam ID'imdir Sen Kimin Banlanmasını İstiyorsan Onun ID'ini Yaz).
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Steamın sxe ile hiçbir alakası yok öyle bir anti cheat olamaz ya , steam giren biri varsa steam olduğunu görmek için konsola "status" yaz sonra adamın isminin yanında STEAM_0:0:sayılar idsi gelir öyle adamın ıdsini almış olursun steam banın kodunu bilmiyorum fakat panelde olması gereken birşey yoksa sunucunuzu barındıran kişiye söyleyin.
YouTube.com/enesscarty
amx_addban "STEAM_ID" "sebep" "dakika"
veya server konsolundan
banid "dakika" "STEAM_ID"
Eğer oyuncu hala oyundaysa
amx_ban da hem ip ban hem steam ban atar.
Konu akcaliberkk tarafından (11-09-13 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
hocam öncelikle amx_addban komutuyla denedim olmadı consoldan denedim olmadı addid denemedim sadece onu deneyip yazıcam buraya
Ben baktım öyle birşey yokmuş addid diye
İletişim;
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
İyide sunucuda steam oluğuna eminmisiniz ? Her sunucu bunu sağlamıyor.
YouTube.com/enesscarty
saollasın
۩۞۩ Sen Gider ۩۞۩
۩۞۩ Ben Gelir ۩۞۩
۩۞۩ Bu Hoşuma Gider ۩۞۩
██▓▓▒▒░░██▓▓▒▒░░██▓▓▒▒░░██▓▓▒▒░░██▓▓▒▒░░
██▓▓▒▒░░██▓▓▒▒░░██▓▓░░██▓▓▒██▓▓° Skype : Kutkire
██▓▓▒▒░░██▓▓▒▒░░██▓▓▒▒░░██▓▓° Yaş : 16
██████████████████████████████████████████████▒▒▒▒