Gerçekten çok zevli bir mod.. tek sorun oyun bitince mapı tekrar açması :S onun haricinde muhteşem bir mod
Bu Mod'da Herkez Tek Bir Canavarı Öldürmeye Çalışır. Canavar Baya Güçlü Vurur ve Bayağı Hp'si Vardır. Bu Mod Sadece zp_boss_city Mapında Aktif Olur. Canavarı Öldürmek İçin 120 Saniye Süreniz Vardır Bu Vakit İçinde Öldüremessiniz Otomatik Map Değişir Aynı Zamanda Canavar Sizi Öldürürsede Yine Otomatik Map Değişir. Mod'un Çalışması İçin Serverde Zombie Plague 4.3 Kurulu Olması Lazım Yoksa Aktif Olmaz. Plugini Kendimde Test Ettim Çalışmaktadır.
Bu Video'yu Plugin Çalışmıyor Diyenler İçin Çektim Buyrun;
addons Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
models Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
sound Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
sprites Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
maps Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
gfx Dosyasını cstrike/ Dosyasının İçine
addons/amxmodx/configs/plugins.ini Dosyasının En Altına zombie_plague_npc_api.amxx Yazıp Kaydedin
addons/amxmodx/configs/plugins.ini Dosyasının En Altına zombie_plague_npc_alienboss.amxx Yazıp Kaydedin
Son Olarak Map Değiştirin.
csplague.com
Legend Young
Gerçekten çok zevli bir mod.. tek sorun oyun bitince mapı tekrar açması :S onun haricinde muhteşem bir mod
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
Mod u az önce 90. sayfalarda yabancı siteden buldum
indirdim sma yok + 120 saniye sonra otomatik map değişiyor
saol.ghjaaasdfadf
---------- Alttaki Mesaj Zamani 13:36 ---------- Önceki Mesaj Zamani 13:35 ----------
sma lazım
çok saol kac gündür ariyordum tşk
Yeni Tr Cevirmeli Mafya Oyunu Gir ve Ceteni Kur!
çalişmiyor dostum istediğin kadar ara
Çalişmiyor evet
Konu pRoBela tarafından (12-02-12 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
Yeni Tr Cevirmeli Mafya Oyunu Gir ve Ceteni Kur!
demodur.Özel ayarları var zp de düzgün çalışması için.O komutları tek ben biliyorum Mihcan'a bile söylemedim
beyler plugin bende çalışıyor ? sizde nasıl çalışmıyorKankaGaming
Legend Young