Cok guzel olmus elıne saglık bedavaya vermende baya guzel olmus
Eklenti oyun içersinde belirlenen oyuncuya tag verilmesini ve oyuncunun yazı yazarken isminin yanında admin tarafından belirlenen tagın oluşmasını sağlıyor.
Taglara sahip oyunculara oyun başı farklı ekstra özellikler de veriliyor ,tabi abartmadan +20 HP gibi.Ayrıca tag sahibi kişi ip değişmediği sürece tagını üstünde tutabilir.Yani xxx ipsinde iken [Yonetim] tagi aldınız ve oyundan çıkdınız tekrar tagi almak için xxx ipsinde aynı nickle oyuna girmeniz gerek.
--------> Notlar ;
Temel kodlar "Admin Chat Color" eklentisinden alındı.
Taglar modem resetlenmedikce gitmez !
Eksikler,buglar ve hatalar sürekli güncellemeler ile giderilecekdir...Takipde kalın...
amx_tagekle <nick>
(Yazdıkdan sonra oyuna dönüp menüden oyuncunun tagını seçin)
tagekle_mode "3"
(Farklı modlarda tag menüsündeki tagları değiştirmek için kullanılır)
1 Pro,Fun
2 BaseBuilder,Zombie Plague,Bio
3 Jail
tagekle_ozellikler "1"
(Ekstra özellikleri açıp kapatma kodu)
amx_tagekle komutu sadece dokunulmazlık yetkisine sahip oyuncular tarafından kullanılabiliyor !
Eklentiden bir kare...
(amx_tagekle nick yazdıkdan sonra oyun içindeki menülerden biri)
Eleştirin,yorum atın ve eklentinin gelişmesine yardımcı olun !
Düşünceleriniz benim için değerli !!!
Ekte...
Cok guzel olmus elıne saglık bedavaya vermende baya guzel olmus
İlk eklentiyi parayla sattım bakdım sattığım adamlar benim sattığım paranın 4 katına başkasına satıyor Author'unu bile değiştirdiklerini görünce dayanamadık
Eklentinin son halini benim serverda denemiştik
Herkes İçin Faydalı Olmuş
Teşekkürler.
Aranızda Heralde Tek Serveri Olmayan Benim
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
İletişim => cebinihat@hotmail.com
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
En İyi Konularım:
color="#ff0000">CSPLAGUE.com
Yeni Gta Moduma Gerçekten İşe Yarıyıcaktır Teşşekürler @bilbaz
Ben çok önceden böyle taglı bir eklenti yapmıştım. Say komutlarında sorun çıkarıyordu sanırım tam hatırlamıyorum. ( /reset, /top15, vb. ) Bu komutları okumuyordu sayı düzenlediğim için. Eklentide böyle bir sorun var mı ?
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Eyvallah
PHP- Kodu:
Skype [ ] = "Seakseaa Kendi Hesabım"
Facebook [ ] = "
style="color: #0000BB">CSPLAGUE ' Bir Ailedir.
bilbaz sana özel mesaj gönderemiyorum Bir mesajını silebilirmisin konuşmamız lazım