Merhaba arkadaşar ben şimdi size kendi yaptıgım ve kendi serverime attıgım bb mapımı sunuyorum adı bb_fatih arklar benim yaptıgımı anlasın die kendi adımı koymuştum öyle kaldı ...
Neyse mapı indirmek için
-------------------------
Dosya.Tc İndir
Merhaba arkadaşar ben şimdi size kendi yaptıgım ve kendi serverime attıgım bb mapımı sunuyorum adı bb_fatih arklar benim yaptıgımı anlasın die kendi adımı koymuştum öyle kaldı ...
Neyse mapı indirmek için
-------------------------
Dosya.Tc İndir
Resimde Olsa Daha İyi Olurdu
Crims ~ Clan & 95.173.173.120
Fenerbahçe Taraftarları Fan Sayfamız
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Bekleriz
İletisim :
ATAM SEN ÖLMEDİN SEN KALBİMİZDE YASIYORSUN
TEK HEDEFİM Özel Üye Herkezten 1 Farkımız Olsun Ne Deneme Mod Ne Mod (:
ya evet hiç aklıma gelmedi emin ol bir dahaki paylaşımımda kesin olacak..
---------- Alttaki Mesaj Zamani 16:57 ---------- Önceki Mesaj Zamani 16:57 ----------
Bide biri bana Direck Link nasıl koyucaz söyleyebilecek olan varmı ??
Resim koymadığın takdirde konun silinecektir.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.Bu konuda yardım lazım olanlar ulaşabilirler:
PelerinMap
MappeR RizeLea53/Profesyonel Map Yapımı
İletişim:
Eline Emeğine Sağlık Kardeşim Sağol.
Moderatör Olduğum Bölümler:
Wall Hack Hile Bölümü
[MAP]Harita Bölümü
Resim Yok,
VirüsTotal Yok,
Eklerseniz sevinirim.