Abi öyle şeyler istiyorsunuz ki yakında jail komutçu botta istersiniz
Eğilen T'lerin Bıçakla Yada Silahla Vuruş Hasarının 0 olmasını istiyorum Ayağa kalktıkları gibi direk eski haline dönücek tabi Vurdukları hasar.Birde Cvar'la aç kapa yapılırsa çok iyi olur. Şimdiden Teşekkür Ederim.
Abi öyle şeyler istiyorsunuz ki yakında jail komutçu botta istersiniz
YouTube.com/enesscarty
@akcaliberkk bir ara bi konuda deyinmişti IN_USE gibi birşeyler vardı orda eğilme de varsa yapılabilir ben hatırlayamadım onları şimdi
- - - - - - - - - -
@akcaliberkk bir ara bi konuda deyinmişti IN_USE gibi birşeyler vardı orda eğilme de varsa yapılabilir ben hatırlayamadım onları şimdi
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Test etmedim.
Cvar Ayarları:
jb_hasar_engel "1" = 1: Açar , 0: Kapatır
Konu JDM tarafından (19-10-13 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
SetHamParamFloat(4,0.0) buna gerek yoktu. HAM_SUPERCEDE direk olayı engelliyor zaten ama güzel fikir ben olsam kısa yoldan yapmazdım. Zaten aklımda kurgulamıştım uzun yoldan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Şimdi scarty bey Benim bu kodları istememin amacı farklı.ByeTovice'nin yapdığı jail mod var 9.0 sanırım tam adı .Mahkumlar eğilince otomatik god sahibi oluyorlar fakat saldırmaya başlayınca godları siliniyordu modda bug vardı düzenlemek amacıyla böyle birşey istedim.Damage kontrollerinden de anlamıyorum saten pluginlerden anlamıyorum yapmam çok zaman alıyor yani
Bu arada teşekkür ederim.Çok hızlısınız
Konu bilbaz tarafından (19-10-13 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein