ben de onu diyorum işte aslında şöyle bişey var eskiden yazdığın kodlar decompile le bile çözülmezmiş onu farkettim şimdi
Sağol canım benim
Kodlarıma laf söyleme buna dua et sene 2011 değişken isimleri => sexxler, anan, hahahahah 2014 => veri, isim çok gelişme var bence D
- - - - - - - - - -
Sağol canım benim
Kodlarıma laf söyleme buna dua et sene 2011 değişken isimleri => sexxler, anan, hahahahah 2014 => veri, isim çok gelişme var bence D
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Her türlü plugin yazılır.
[Mod]
Zombi Rescue => Mapper gerekli.
Castle Defense(Kale Savunması) => Mapper gerekli.
Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum
ben de onu diyorum işte aslında şöyle bişey var eskiden yazdığın kodlar decompile le bile çözülmezmiş onu farkettim şimdi
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına
- - - - - - - - - -
hahahahah, ona gerek yok başka türlüde engellenebiliyor decompile şu decompile engelleyebilen ruslardan birini bi bulayım yapışıcam yakasına
[Mod]
Eğer benden yardım istiyorsanız, ismimi etiketlemeyi unutmayın yoksa gözden kaçırabiliyorum
vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi
- - - - - - - - - -
vallaha hiç csde kullanan görmedim ama samp için felan çok kullandıkları bir kod var ikiside pawn ile yazılıyor fakat cs içinde çalışırmı bilmem ama istersen atarım bakarsın denersin bi
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
böyle daha iyi olabilir. Adminler 10 saniyede 1 poke atabilir olarak düzenledim. Biri abanırsa amx_poke nick'e hem server kasar hemde kişi sesden kafayı yerKod:#include <amxmodx>#include <amxmisc> #define PLUGIN "AMX_POKE" #define AUTHOR "dangerlord63" #define VERSION "1.1" #define YETKI ADMIN_BAN new const ses[22] = "sound/amx_poke.mp3"; new bool:calindi[33]; public plugin_precache() precache_generic(ses); public plugin_init(){ register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_concmd("amx_poke","poke",YETKI,"<isim - #userid - @T/CT/ALL> seklinde kullanin.");} public poke(id){ if(!calindi[id]){ if(get_user_flags(id) & YETKI){ new veri[33]; read_argv(1,veri,32); if(veri[0] == '@'){ strtolower(veri); if(equal(veri[1],"t")) muzikcal(1); else if(equal(veri[1],"ct")) muzikcal(2); else if(equal(veri[1],"all")) muzikcal(0); else client_print(id,print_console,"Takim bulunamadi!"); }else{ new oid = cmd_target(id,veri,6); if(!oid) return PLUGIN_HANDLED; muzikcal(oid+2);} return PLUGIN_HANDLED;} else client_print(id,print_console,"Yetkiniz yok!"); } else client_print(id,print_console,"Tekrar Poke Atmak icin 10 Saniye Bekleyin!"); return PLUGIN_HANDLED;} stock muzikcal(id){ calindi[id] = true set_task(10.0,"tekrarcaldirt",id) if(id == 0) client_cmd(0,"mp3 play ^"%s^"",ses); else if(id == 1 || id == 2){ for(new i = 0;i<33;i++){ if(get_user_team(i) == id) client_cmd(i,"mp3 play ^"%s^"",ses);} }else client_cmd((id - 2),"mp3 play ^"%s^"",ses);} public tekrarcaldirt(id) { calindi[id] = false }
Atarsan deneriz.
biri amx_pokeye abanırsa server kasmaz sadece oyuncunun disk okuma hızı kötüyse diskinden sürekli dosya çekeceği için disk kullanımı %100 e vurur ve oyunu donabilir.Ama server kasma olayı olmaz.Zamanlayıcı olayını ben gereksiz buluyorum tamamen opsiyonel bir durum, ama isteyen arkadaşlar olacaktır, paylaştığın için teşekkürler, ve eksik bırakmışsın calındı degiskeninini client_putinserver da false yap.Yoksa ondan önce çıkan kişide true ise o kişi girincede true olarak kalacaktır. 10 saniye boşu boşuna bekletecektir.
- - - - - - - - - -
Atarsan deneriz.
biri amx_pokeye abanırsa server kasmaz sadece oyuncunun disk okuma hızı kötüyse diskinden sürekli dosya çekeceği için disk kullanımı %100 e vurur ve oyunu donabilir.Ama server kasma olayı olmaz.Zamanlayıcı olayını ben gereksiz buluyorum tamamen opsiyonel bir durum, ama isteyen arkadaşlar olacaktır, paylaştığın için teşekkürler, ve eksik bırakmışsın calındı degiskeninini client_putinserver da false yap.Yoksa ondan önce çıkan kişide true ise o kişi girincede true olarak kalacaktır. 10 saniye boşu boşuna bekletecektir.
[Mod]
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
aynen bende onu kastetmiştim sen tam açıklamışsın
Client_putinserver'a eklemeyi unutmuşum haklısın
Kod:#include <amxmodx>#include <amxmisc> #define PLUGIN "AMX_POKE"#define AUTHOR "dangerlord63"#define VERSION "1.1"#define YETKI ADMIN_BANnew const ses[22] = "sound/amx_poke.mp3";new bool:calindi[33];public plugin_precache() precache_generic(ses);public plugin_init(){ register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_concmd("amx_poke","poke",YETKI,"<isim - #userid - @T/CT/ALL> seklinde kullanin.");}public poke(id){ if(!calindi[id]){ if(get_user_flags(id) & YETKI){ new veri[33]; read_argv(1,veri,32); if(veri[0] == '@'){ strtolower(veri); if(equal(veri[1],"t")) muzikcal(1); else if(equal(veri[1],"ct")) muzikcal(2); else if(equal(veri[1],"all")) muzikcal(0); else client_print(id,print_console,"Takim bulunamadi!"); }else{ new oid = cmd_target(id,veri,6); if(!oid) return PLUGIN_HANDLED; muzikcal(oid+2);} return PLUGIN_HANDLED;} else client_print(id,print_console,"Yetkiniz yok!"); } else client_print(id,print_console,"Tekrar Poke Atmak icin 10 Saniye Bekleyin!"); return PLUGIN_HANDLED;}stock muzikcal(id){ calindi[id] = true set_task(10.0,"tekrarcaldirt",id) if(id == 0) client_cmd(0,"mp3 play ^"%s^"",ses); else if(id == 1 || id == 2){ for(new i = 0;i<33;i++){ if(get_user_team(i) == id) client_cmd(i,"mp3 play ^"%s^"",ses);} }else client_cmd((id - 2),"mp3 play ^"%s^"",ses);} public client_putinserver(id) {calindi[id] = false } public tekrarcaldirt(id) {calindi[id] = false }}
Gerçekten Mantıklı Güzel Olmuş