haliskilic

Kullanıcı Tag Listesi

1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    DeaTReX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2012
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,089
    Bahsedildi
    10 Mesaj
    Etiketlenmiş
    2 Konu
    Tecrübe Puanı
    6

    Standart Hüseyin Ayhan (CryTeK)

    1-) Merhaba; Öncelikle Sizi Tanımak İstiyoruz , Adınız Soyadınızı Ve Yaşınızı Alabilirmiyiz ?
    Cevap : Merhaba , Adım Soyadım Hüseyin Ayhan 15 Yaşındayım
    2-) Çok memnun olduk. Hobileriniz ve sizi tanımlayacak özelliklerinizi de bilmek isteriz.
    Cevap : Hobilerim Olarak Basketbolu seviyorum ama gerçi en çok bilgisayarda çalışarak para kazanmayı severim
    3-) En Büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir ?
    Cevap : Benim En Çok İstediğim Değilde büyüyünce yapmak istediğim büyük bir bilişim kurarak kendimi geliştirmek isterim ve aynı zamanda bilgisayar mühendisi olmak isterim
    4-) Hangi markalara tutkunsunuz ?
    Cevap : ben özellikle bilişimde kullanıcağım makinalarda dell olarak markayı tercih ederim bilgisayarda ise mutlaka casper
    5-) Forumdaki En Yakın Arkadaşlarınız ?
    Cevap :
    DeaTReX(Samet) , smt287(Samet) , VFordentta (Semih)
    6-) CSPLague.com Maceranız Nasıl Başladı ?
    Cevap : ilk başta semih bursalının bana söylediği zaman ilk başlarda ortamı ilgimi çekti zaten o zamanlar CS oynamaya bayıldığım için
    7-) Hangi Takımlısınız ?
    Cevap : galatasaray ama aynı zamanda ordusporlu
    8-) Forumda Daha Fazla Yükselmek İstiyormusunuz ?
    Cevap : Evet
    9-) Yöneticilik Ünvanı Gelmek İstermiydin ?
    Cevap :Evet
    10-) Sürekli Takip Ettiğin Dizi Varmı ?
    Cevap : kurtlar vadisi çoğunlukla ama o bitti şimdi wipeout başladığı için onla devam edicem
    11-) Begendiğiniz En İyi 2 Futbolcu Kimlerdir ?
    Cevap : C.Ronaldo Ve Messi
    12-) Ne Tarz Müzik Dinlersin Sevdigin Bi Kac Sanatcıyı Paylasırmısın ?
    Cevap : Genellikle Hit Muzik Dinlerim Aynı Zamanda Alexander Rybak Gibi Keman Şarkıları Güzel Olur jennifer lopez , Pitbull , Cris Brown Ve Rihanna
    13-) Forumdaki Etkinlikleri Nasıl Buluyorsun
    Cevap : fazla etkinlik olmuyor herşeyi direk yaptırıyorlar bence logo yaptırma gibi birr etkinlik olmalı fazla etkinlik yok hatta hiç yok bile diyebiliriz
    14-) Film Olarak En Cok Hangi Filmlerden Etkilendin ?
    Cevap : melekler ve şeytanlar isimli filimi izlemiştim
    bana güzel gelmişti
    15-) CSPLague.com Da En Beğendiğiniz Ayrıcalık Veya Olay Nedir ?
    Cevap : herkesin hakkettiğini veriyorlar

    Röportaj Yapan : Bizimle Röportaj Ettiniz İcin Teşekkür Ederiz .
    Hüseyin Ayhan (CryTeK) : Asıl Ben Teşekkür Ederim ...
    Konu DeaTReX tarafından (18-07-12 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.
    İletişim ;

    MSN : DeaTReX
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    SKYPE : DeaTReX

    Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    & DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !

    Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır

Benzer Konular

  1. Ayhan Design Ve Çalışmaları
    By AyhanDesign in forum PhotoShop Calismalarimiz
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 03-05-13, 21:34
  2. bunnyhop.cfg By CryTek
    By CryTek in forum [CONFIG] CS 1.6 CFG
    Cevaplar: 76
    Son Mesaj: 18-04-13, 10:05
  3. csplague.com Pro CFG -1- CryTek
    By CryTek in forum [CONFIG] CS 1.6 CFG
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 11-04-13, 16:48

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94