Çözülmüş İsteklere Taşındı.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
Eklentiyi bizzat kendim denedim çalışıyor, sunucunuz oyun yöneticisi ise yapabileceğim bir şey yok malesef...
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
merhaba bana bu plugin işime yaradi ama ben zm de kullancam sadece bomba işleyeni varmı bunun. Yani zm vuramicak ama donduran bomba atınca işlicek
Surf buy koruma plugini ( surf_strange2, surf_green Maplerde �ifre ve buydan d�sardan adam vurulmuyor buydan d�sar�s� d�sardan buydak� adamlar�n vurulmas� laz�m sadece yan yana olan k�s�ler yasakl� yerden vuram�cak d�sardan �cer�s� �cerden d�sar�s� vurulcak. l�tfen yard�mc� olurmusunuz ?
- - - - - - - - - -
Surf buy koruma plugini ( surf_strange2, surf_green Maplerde �ifre ve buydan d�sardan adam vurulmuyor buydan d�sar�s� d�sardan buydak� adamlar�n vurulmas� laz�m sadece yan yana olan k�s�ler yasakl� yerden vuram�cak d�sardan �cer�s� icerden d�sar�s� vurulcak lutfen yard�mc� olurmusunuz ?
- - - - - - - - - -
Surf buy koruma plugini ( surf_strange2, surf_green Maplerde �ifre ve buydan d�sardan adam vurulmuyor buydan d�sar�s� d�sardan buydak� adamlar�n vurulmas� laz�m sadece yan yana olan k�s�ler yasakl� yerden vuram�cak d�sardan �cer�s� icerden d�sar�s� vurulcak lutfen yard�mc� olurmusunuz ?