PHP- Kodu:
Description: Texture memory usage on the map has exceeded the limitHowto Fix: Merge similar textures, remove unused textures from the map
Yazıları biraz inceledim ve çevirmeye çalıştım.
PHP- Kodu:
Açıklama: Texture hafızası maptaki sınırı aştı.Nasıl Çözerim : Haritadan kullanılmayan textureleri kaldır. Benzer textureleri birleştir.
Bunun gibi bir şey demek istiyor.
Bence texturende problem var çünkü bir kaç tane de error diyerek texture ismi vermiş.
PHP- Kodu:
- Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): '!LAVA03'- Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): '!SLIME03'
- Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): '!SLUGDE03'
- Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): '!WATER03'
- Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): 'OASIS_CREDITS_1'
- Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): 'OASIS_CREDITS_2'
- Warning: Larger than expected texture (348972 bytes): 'SNOW'
Son olarak "Sistem Belirtilen Dosyayı Bulamıyor Hatası için bir araştırma yaptım. Bazısında alt + p yap ordaki hataları çöz demişler, bazısında haritayı ve wadı türkçe karakterlerin olduğu isimli dosyaların içine koymayın demişler. Yani senin burda yapman gereken 1. şey alt + p yapıp hatalara bakman eğer "no error ..." gibi bir uyarı çıkıyorsa hata yoktur. O zaman koyduğun dizini kontrol et. Burda benim önerdiğim haritanın rmf sini ve wadını valvenin içinde bir yere koymaktır. Ayarlarını düzelterek rmf ni cstrike/maps dizinine ve bsp nin gideceği dizini de cstrike/maps olarak değiştir bence. Wadını da cstrike içine atıp ayarlardan bir daha ekle cstrike dizininin içinde. Bu iki şey haritanda bugu engelleyecektir. Profesyonel mapper değilim ama bu iki şeyi her zaman yaptım her çizimimden sonra alt+p yaptım, rmf yi cstrike/maps a kaydettim. Bu gibi hataları hiç almadım. Dene istersen.