kendi bilgisayarınızamı yoksa sunucuyamı kurdunuz acaba
Değerli arkadaşlar yatQa girişinde Socket Error 10060 Timed out Hatası almaktayım. Aynı ip adresine arkadaşlarım bağlanırken sadece ben bağlanamıyorum.
Geniş bir bilgim bulunmamakta bu yüzden sizlerden yardım istiyorum lütfen yardımcı olunuz.
Ttneti aradım sorun yok dediler ek olarak 25. Portu açtılar.
Modem Air Ties fakat müşteri hizmetlerini her ne kadar aradıysamda bir türlü teknik elemanlarına ulaşamadım.
Aynı yatqaya arkadaşlarım çok kolayca girmesine rağmen ben giremiyorum. Sunucuyu sıfırlatıyorum bir defa giriyorum yatqayı kapatıp açtığımda gene aynı hatayı veriyor.
Facebook'tan ulaşıp yardımcı olmak isteyenler için profil adresim : Facebook.com/ongorkem Eklenti 9699
kendi bilgisayarınızamı yoksa sunucuyamı kurdunuz acaba
Hatanın resmi bu arkadaşlar
https://i.hizliresim.com/2vMVn0.jpg
- - - - - - - - - -
Sunucuya kardeşim
- - - - - - - - - -
sunucuya kardeş
- - - - - - - - - -
sunucuya kardeş
sunucuya sürekli bağlanmaya çalıştığınız için firewall banlamış olabilir,
yada şuan teamspeak3 programı makine üzerinde durmuştur tekrar başlatın sorun düzelicektir.
sürekli bağlanmıyorum Pc açıldığı anda ilk açılışta böyle oluyor ama sunucuda kapalı değil o an dğer arkadaşlar yatqaya erişim halinde zaten
- - - - - - - - - -
sürekli bağlanmıyorum Pc açıldığı anda ilk açılışta böyle oluyor ama sunucuda kapalı değil o an dğer arkadaşlar yatqaya erişim halinde zaten
info@yildirimnetwork.com skype adresimden ulaşırsanız daha kesin bir çözüm sunabileceğim
hacım skype dışında bir iletişim formulü olsa olur mu ? Kusura bakma iş yerindeyim de bu tarz programları kullanmamız yasak malesef
- - - - - - - - - -
hacım skype dışında bir iletişim formulü olsa olur mu ? Kusura bakma iş yerindeyim de bu tarz programları kullanmamız yasak malesef
ne yazıkki yok fakat çözümünüz firewall'ınızı kapatmanızla olabilir ancak
sleep 1
iptables -F
iptables -X
iptables -t nat -F
iptables -t nat -X
iptables -t mangle -F
iptables -t mangle -X
iptables -P INPUT ACCEPT
iptables -P FORWARD ACCEPT
iptables -P OUTPUT ACCEPT
service iptables save
service iptables restart
bu kodları makinenizde yazarsanız sorun çıkmayacağını düşünüyorum büyük ihtimal firewall üzerinde yaptığınız bir kaç oynama sonucu port'lara erişimi kapatmışsınız
Arkadasim boyle kodlari yazip makineni mahvetme ihtimalini goze almana degmez bilisimine ticket at onlar halleder.
Diger arkadaslar girio ve sen giremiyosan ip ya da portu yanlis yazmissindir buyuk ihtimal.
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Ahmetberkay bilip bilmeden konuşma bu kodlar sadece iptables kurallarını sıfırlar ve makineye hiç bir etkisi yoktur.