post ve get işlemleri tarayıcıda bize ne işleme atadığını göstermez diye biliyorum yanlış mı biliyorum.tabii ki yararı vardır ama nelerin ne olduğunu ne işe yaradığını yazarsan daha iyi olur.
- / POST GET VE BÜTÜN TÜRLERIN ACIGINI FIXLER//
- // foreach($_GET as $key => $value) {$_GET[$key] = htmlspecialchars(mysql_escape_string($value));}
- // foreach($_POST as $key => $value) {$_POST[$key] = htmlspecialchars(mysql_escape_string($value));}
- #### PHP SQL Injection Açığı Kapatma ####
- $inj = array ('select', 'insert', 'delete', 'update', 'drop table', 'union', 'null', 'SELECT', 'INSERT', 'DELETE', 'UPDATE', 'DROP TABLE', 'UNION', 'NULL','order by','order by');
for ($i = 0; $i < sizeof ($_GET); ++$i){ for ($j = 0; $j < sizeof ($inj); ++$j){ foreach($_GET as $gets){ if(preg_match ('/' . $inj[$j] . '/', $gets)){ $temp = key ($_GET); $_GET[$temp] = '';
exit;
continue;
}
}
}
}
Konu droppod tarafından (04-03-14 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
post ve get işlemleri tarayıcıda bize ne işleme atadığını göstermez diye biliyorum yanlış mı biliyorum.tabii ki yararı vardır ama nelerin ne olduğunu ne işe yaradığını yazarsan daha iyi olur.
YouTube.com/enesscarty
@scarty sql injected aciginidan mesela en kısa ornek olarak bu turlu aciklar full get ve posttan gelmektedir.
#!/bin/sh
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
tamam teşekkürler.