Ben Hiç Pawnı Plugin Yapmayı Bilmessem 10 TL Vericeme Uğraşırdır Yapardım server_cmd'yle Herkez Yapabilir
Plugin Adi :FFmenu 2013
Plugin Versiyon: 2.0
Açıklama:
Bu FFMenusu 2.0 Versiyonudur Hemen Hemen en çok kullanılan silahların ff oyunlarıdır.
İyi Oyunlar Dilerim.
NOT: Birincisini Çıkartıktan Sonra hemen 2. ye başladım fakat silahları vermiyordu bıraktım istek bölmüne açtım sonra canım sıkılıyordu dün bir başladım tabancalılara kadar bitirdim sabahta bitirdim buraya koyuyorum.
PHP- Kodu:
say /ffmenu
say_team /ffmenu
ffmenu.amxx Uzantılı Dosyayı addons/amxmodx/plugins Dosyasının İçine Atınız.
Son Olarak addons/amxmodx/configs Dosyasının İçine Girip plugins.ini Dosyasını Açın ve En Alta ffmenu.amxx Yazip Map Değiştirin veya Servera Restart Atın...
csplague.com
Resimdende Anlaşıldığı gibi 2 tane yazı hatam vardı düzelttim onları.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Ben Hiç Pawnı Plugin Yapmayı Bilmessem 10 TL Vericeme Uğraşırdır Yapardım server_cmd'yle Herkez Yapabilir
İletişim ;
MSN : DeaTReX
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
server cmdyle yapmadımki
amx komutlarıyla değil give_item ammo lu felan yaptım içinde birtane amx_ komudu bulamazsın.
PHP- Kodu:
case 1:{
ColorChat(id, GREEN, "^3[CSP] ^4Normal M4A1 FF Acildi.!")
ColorChat(id, GREEN, "^3[CSP] ^4Normal M4A1 FF Acildi.!")
ColorChat(id, GREEN, "^3[CSP] ^4Normal M4A1 FF Acildi.!")*
new players[32],inum;
get_players(players,inum,"ae","TERRORIST")
for(new i;i<inum;i++) {
give_item(players[i],"weapon_m4a1")
cs_set_user_bpammo(players[i],CSW_M4A1,90)
}
set_cvar_num("mp_friendlyfire",1)
}
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Ben Sana Yapıyorsun Diye Birşey Dedimmi ?
İletişim ;
Demedinde sen server cmdeyle herkez yapar demişsin bende o yüzden bir örnek attım.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Eyw
CFG İle İlgili Sorularınızı Sorabilirsiniz
bence sma at cünkü herkez yapabilir
İletişim ;
Sanırsam @DeaTReX de benim gibi bu pluginin .sma dosyasının 10tl olmaması gerektiğini düşünüyor. Zaten forumda da bundan çok daha iyi pluginler .sma dosyalarıyla birlikte paylaşılmış. Bunun gibi basit bir pluginin .sma dosyasının 10tl olması insanları kandırmaktan başka bi şey değil bence. İyi satışlar.
uhcakiPÖzel Plugin Kodlanır!
Steam_ID = STEAM_0:0:54912140
Steam_Nick = Ragnar Lothbrok
Beyler bu sma benden size hediye olsun... (Eklentinin sma dosyasıdır..)
Dosya ektedir..
Lan Ramazan Yine Yaptın Yapıcagını
İletişim ;