Çok guzel olmuş eline sağlık fakat ebenın ekranı aydınlandığında saklanan oyuncular ebeyı gordugunde baska yere kaçıp saklanabılır ?
hlds server kurup servera girince şu hatayı veriyor : "SV_ModelIndex: model models/saklambacmod/v_el.mdl not precached" lütfen yardım arkadaşlarla oynuyacaktık ya :d
Çok guzel olmuş eline sağlık fakat ebenın ekranı aydınlandığında saklanan oyuncular ebeyı gordugunde baska yere kaçıp saklanabılır ?
Güncellendi...
- v1.0.6 = Hatalar fixlendi
- v1.0.7 = Ebenin gözleri açılınca saklanan takımın hareketsiz kalması eklendi.
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
"Türkiye'nin ilk ve tek Zombi Mod V2.0 Server!"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.180:27015
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
Bilmiyorum forumu kullanan varmı ama .Öneri olarak Frag Shop olabilir sonuçta fraglar çok değerli
Örneğin /fragshop
1)%50 saydamlık %Frag ,) %fragın cvar ayarıyla birleştirip kaç frag olduğunu yazabilirsin .
2)Hız iksiri %Frag ,) ''
3)koruma hakkı
4)Moleküllerine ayrıl (Haritanın bir başka kösesine ışınlar , genelikle oyuncudan uzağa , )
5)yer çekimi 2000 makinesi (400 yerçekimi yapar)
vb ben biraz hayal kurdum ama en azından sen kafana göre bir şeyler eklersin yeterki /fragshop olsun
CelikGame Türkçe Mod Paketlerinin Yapildi Yer
(Mod Paketleri Sadece Pluginlerin Birleşmesiyle Oluşuyor )
Not : Benim Editlediğim Pluginlerde Var
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.