vallaha Halis Foruma Pek Bakmıyor Bu aralar Ondan Görmemiştir.Okullarda Başladı Pek Göremiyorum şahsen artık kendisinide bakalım hayırlısı![]()
ya arkadaşlar. yeter ama gerçekten bakın okul başlıyor bu saatten sonra kimse ilgilenmez ben ilgilenmek istiyorum gereken tüm özelliklere sahip oldugum söylendi Eğer Moderatörlük Başvurumu İncelerseniz Sizde Anlıycaksınız. Biriniz Baksın Şu Başvuruya Tam 2 Haftadır Cevap Bekliyorum En Azından Rededildi Felan Yazın.
Başvuru Linki ; https://www.csplague.com/moderator-b...basvurusu.html
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-> Bedava Clan Logoları.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
InvasioN @ Clan -> 95.173.173.216
vallaha Halis Foruma Pek Bakmıyor Bu aralar Ondan Görmemiştir.Okullarda Başladı Pek Göremiyorum şahsen artık kendisinide bakalım hayırlısı![]()
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
okul acıldı okul acılmadan once ben csp de 5-6 saat takılıodum simdi 3 saat oldu walla azaldı benımde
ben okumadıgım için sorun yok![]()
-> Bedava Clan Logoları.
iyi forum bakarsı
benim oynama zamnım gecdı
2-3 saat takılcam admin yaparsa eywallah
daha adam mod olmadan adminlik istiyor.hey yarabbim
-> Bedava Clan Logoları.
admın modluk aynı deılmı
admın modluk aynı deılmı