istanbulsunucu
Selamın aleyküm gençler hosting konusunda karar veremedim tam seçiyorum başka forumdan berbat destegi yok kesinti felan
Neyse Varsa bildiginiz tanıdıgınızın kullandıgı sizin kullandıgınız kaliteli hosting firmaları alttan yazın Reseller olabilir.
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
istanbulsunucu
Oyunsunucum ve dostsunucu
En fazla player oyunyoneticisinde. Serverlar da çok kaliteli, rahat 20-30 plugin kurdur en ufak kasma,ping sıkıntısı olmuyor. Müşteri desteği de çok kaliteli, herhangi bir sorunu bildirdiken maksimum 40 dakika sonra cevap geliyor. Kötü yanı ise ftp servisinin olmaması. Plugin kurmak için, kurulacak pluginleri ticket yoluyla göndermeniz gerekiyor. O da yoğunluğa göre 1-2 gün arasında değişiyor. Özellikle de pluginleri kendiniz yazıp gönderiyorsanız; sanırım plugini önce araştırıyor, bulamazsa plugin hatalı deyip kestirip atıyor. Oysa pluginde hiçbir sıkıntı yok. Sistemini daha ben de anlayamadım. 5-6 gün uğraşmanız gerekiyor bu tür pluginleri yükletmek için. Fakat jail gibi bir mod istiyorsanız zaten panelde hazır olarak 8-9 mod kurulu. İstediğinizi açabiliyorsunuz.(FullFun paketinde). Ortalama online oyuncu sayısı 5000. En kötü serverı bile açsanız günün ortalarında en az 10-15 player sayınız olabiliyor. Kısaca: Artıları; En fazla oyuncu kitlesi, yüksek server kalitesi, bol fonksiyonlu - kolay web panel , Kaliteli ve hızlı müşteri desteği. Eksileri; FTP Servisi yok - plugin yukletmek icin en az 1 gün beklemek gerekiyor, serverlar gametrackerda görünmüyor - kapatmış.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
mygameareadan sakın alma buda benim önerim olsun
aynen
mga dan sakın alma la bikere ordan arkadasım aldı sv coktu adam ana bacı sövdü manyak mıdır nedir bence prosunucu dan al
Herşeyim CSPLague İçin
Tek Hedefim
İletişim:
Facebook:
ask.fm:
Counter Strike Nick:Headshotter
Teşekkürlerinizi ve Replerinizi Eksik etmeyin.
Gencler web sunucusu olarak önerileriniz Nelerdir..
Konu qeet tarafından (31-10-12 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
Oyunyoneticisi çok iyi ama özel plugin yükleme istğini geç yüklüyolar
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/