paintten olmuş gibi ama şevkinide kırmak istemem çalış biraz daha
Ya Kötü Olmuş Ama İLk çalışmam işte.!
Konu berXamet tarafından (01-11-12 Saat 21:45 ) değiştirilmiştir.
paintten olmuş gibi ama şevkinide kırmak istemem çalış biraz daha
yani
---------- Alttaki Mesaj Zamani 15:41 ---------- Önceki Mesaj Zamani 14:57 ----------
Ama Paint Deil Photoshop
Photoshop olduğunu demeseydin keşke Ve dostum resmi düzelttim
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Arkadaş insan gendi yaptıgı çalışmaya kötü dermi kendi kendini kötüleyen insanın hayal gücüde olmaz.İlk Çalışmam (Kötü Olmuş)
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
Bence Güzel , Font ve Styles değiştirsen tamam süper Başarılar.
Eyw
Kotu degil de biraz karisik geldi bana renk uyumu yok filan filan ama ilk calisman bunu yapamayanlarda var
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skype İletişim -->
color="Red">CSPlague.com
berXamet Nası Düzelttin Atsana :d