hayır düzelemez
Merhaba , Fransa lokasyon vpsmiz var , 512 kişilik licence bulmuştuk sorunsuz gidiyordu ancak Licence kara listeye düşmüş Sunucu açılmıyor.Error log'da Licence hatası vs veriyor
Bu yüzdende ts açılmıyor.Ts kapalıyken Slot sayısını 32 yapabilirsek sorun düzelicek ama nasıl yapacağız ?
Bunu ancak gerçek ts bilgisi olan birisi bilir , 2-3 kelime öğrenipde ts kuruyorum diyenler hiç bakmasınlar bile.
saygılar
hayır düzelemez
Tek Hedef CSPlague
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
eğer eski bir lisanssa kardeşim nanayı yeedin![]()
Tek Hedef CSPlague
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ts işlerinden en iyi sen anlıyorsn ancak Nanayı yedin diyerek yardımcı olmuyorsun dostum..
Çıkar yolu sunmadığın sürece yardım etmiş olmazsınki
Vps boşa gidiyor.. 2 gb ramli sunucu var
En azından Yetkilerin yedeğini falan alamazmıyız Tsdeki yetkileri ayarlamak için baya uğraşmıştım..
Konu messert tarafından (15-02-13 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
sil yeniden yükle vps 'en Niye Gitmiş Kardeşim Birazda Düzgün Konuş Görende Ben Sanki Vpsni Bozdum Gibi ? lisans atmadan yeniden yükle
Tek Hedef CSPlague
License Atmadıysan winscp den gir klasöre sağ tıkla amaa Lisans Atılmıcak !!!! sağ tıkla winscpden sonra tar/7gz diye bişey var ok onu yap
Tek Hedef CSPlague