sxe kurulu olan serverden sxe hiç kurulu olmayan servere geçince o hata veriyor galiba öyle diye hatırlıyorum serverine sxe kur açmana gerek yok kapalı yap birde öyle dene belkide linux sunucudan windows sunucuya geçtiği için veriyordur.
Arkadaşlar ben şimdi sw mi kurdum ve arkadaşlarımla kendı serverımde oynuyorum.Sorun bu deıl.Ama bir srun warkı care varmıdır bilemiyorum .Neyse sorun şu; Dedicadet sw mi açıyorum cs giriyorum orda kendı sw me girmeden evvel başka sw lere giriyom oyunyoneticisi felan vs. ordan çıkıp kendi sw me giriym diyorum girdikten hemen sora atıyor.Bu sorun sw me adam gelmesini engellıyo bozuk dıye bu sorunu cozebilen warmı veya plugin war mıdır???
sxe kurulu olan serverden sxe hiç kurulu olmayan servere geçince o hata veriyor galiba öyle diye hatırlıyorum serverine sxe kur açmana gerek yok kapalı yap birde öyle dene belkide linux sunucudan windows sunucuya geçtiği için veriyordur.
YouTube.com/enesscarty
bildiğim kadarıyla oyunyoneticisi serverine girdikten sonra başka bi sw ye girince oyundan atıyordu. sendede o oluyor sanırım
Steam: impawnu
------------------------------------
Muhtemelen svc_bad hatasıdır sXe'li Serverdan sXe'siz'e Geçişte Bu Sorun Yaşanıyor.
Server CFG'nin İçine;
__sxei_required -1
__sxei_srv_upg 0
__sxei_16bpp 0
__sxei_antispeed 0
__sxei_antiwall 0
Bu Kodları Yazmayı Deneyin Belki Sorun Çözülür.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ama svc_bad hatası yazmıyo ki ?? Ama neyse ben bi yazayım.Bi dk sxe kurmama gerek var mı ?
Beyler teşekkür ederim Allah razı olsun eyw krdşlerim sonunda oldu cok saolun
Dediğimiz sxe kurulmuş bir sunucudan sxe hiç kurulmamış bir servere geçtiğinizde böyle oluyor sxeyi serverinize kurun istemiyorsaniz pasif hale getirebilirsiniz yada sunucunuza gelmek isteyen oyununu kapatıp açacak karar sizin.
YouTube.com/enesscarty
OLduki , ama zaten sxe yi pasif hale getirdim orda sorun yok.
Cevabını görmeden yazmışım
YouTube.com/enesscarty