aynen öyle sonuna kadar haklısın reklam yaparak biryere gelceğini sanıyorlar anca gösteri yaparlar yaptıkları adamlık değil eğer serverleriini büyütecek sanıyorlarsa hiç sanmasınlar.
Beyler oyunyoneticisinde barınan serverim var fallacious jailbreak bebeleri gelmiş reklam atıyor gelmiş hiçbir şey yapmama rağmen küfrediyor , ts adreslerine çağırıyorlar gidiyorum küfredip başka odaya atıyorlar unutmayın reklam atmak bebelerin işidir küfrü bırak hakaret etmeme rağmen geliyorlar ve bana küfrediyorlar nedir bu çocukluk değilde ne ?Fallaciousun adamları varsa beklerim yoruma ne kadar bebe olduğunuzu herkes öğrensin.
YouTube.com/enesscarty
aynen öyle sonuna kadar haklısın reklam yaparak biryere gelceğini sanıyorlar anca gösteri yaparlar yaptıkları adamlık değil eğer serverleriini büyütecek sanıyorlarsa hiç sanmasınlar.
Local ban düşüncem var ancak sma paylaşırsam nasıl çalıştığı kolaylıkla çözülebilir![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Gerek yokBunlar kendilerini birşey sanıyorlar adamın dediği şu "sen kendine ilk 10 ipdn servr alda öyle knşş."
yazma stiline bak benim ip 136 adamınki 108 gelmiş reklam atıyor birde kendini üste çıkartmaya çalışıyor mafa faka
![]()
YouTube.com/enesscarty
Bu reklamlar moda gibi bişey oldu. Her önüne gelen bebe reklam atıp kaçıyor, üstelik bazı serverlarda banmenu kapalı adamlar clanı alıp giriyorlar nicki yazdıklarında aradığınız konuya uygun oyuncular diyor bişe yapamıyosun adama, ayıp Vallaha.
İletişim;
Bugun red armydeyim 30 dkda 20 den fazla reklamcı geldi.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Banlamak mesele değil bilerek banlamadım al dedim alabildiğin kadar player bhop açık zaten 10-15 kişi var gelmiş reklam atıyor al dedim alabildiğini gidecek adamın zaten burada yeri yok dedim geldi sövmeye başladı.
YouTube.com/enesscarty