Çok Çok Basit
Ekte Kendime Yaptığım Reklam Var
Merhaba Arkadaşlar Yepyeni Bir Konuyla Yine Sizinle Beraberim. Bu Videomda Valve Hammer Editor De Hareketli Resim Yapmayı Gösterdim.Aslında Çok Basit Bir Olay Fakat Forumumuzda Yer Verilmediği İçin Anlatma Gereği Duydum İyi Seyirler...
csplague.com
Not:
Hareketli Resimi Videoya Çekip Koyacaktım Fakat Oyundaki Kasmadan Dolayı Koyamıyorum
Konu ReaLTek tarafından (20-08-13 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.
VALVE HAMMER EDİTOR HAKKINDA HERŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Çok Çok Basit
Ekte Kendime Yaptığım Reklam Var
Nefesim Fark Yaratırmı ?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kod:Facebook: facebook.com/oguzhan.snm Server İp ==> cs3.csduragi.net TeamSpeak3 ==> ts3.karacagaming.com:1453
ReaLTek
Ses Yaratır.
Nefesim adam yapmış uğraşmış bence güzel anlatım , hani senin bize diyip de kendi kullanmadıgın emeğe saygı ne oldu , bu aralar hep böylesin !
Daha Yeni , Daha Şık , Daha Ferah Maplar ile Karşınızdayım.
Mapper ; DancX-!
ReaLTek
Ses Yaratır.
Hocam tessekurler iyi bir anlatim olmus daha dersler yaparsin cok iyi olcak yeni baslayanlar icin skype verebilirmisniz.
Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada
- - - - - - - - - -
Bu Aralar tepem atık ayrıca ben kötü birşey demedim çok basit bir konu anlatım on numara ona sözümüz yok ama konu kasma gibi geliyor her ne kadar yardım amaçlı olsada
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Ben Bu Foruma Gelirken Bu Amaçla Geldim Zaten Yardımcı Olmak İçin Eskiden Sıkıntı Çektiğim Konular Eğer Önceden Düzgünce Anlatılmadıysa Anlatıyorum Konu Kasmak Gibi Bir Amacım Pek Yok Yani Düzgün Konularım Ve Benim Sıkıntım Olduğu Zaman Bulamadığım Konularım Olsun İstedim İlk Konumdada Dediğim Gibi Bi Kusurum Varsa Affola
ReaLTek
Ses Yaratır.
İyi Kalplisinin anlayışla karşılıyorum vakat çekilicek konu kalmadı ki ben bu forumun moderatoruyum.
bu işleri bırakın herkez vheyi çözmüş benim şuanki hedefim randomu öğretmek ki son 1 haftadır gözümde randomu bilmeyen mapper değil .
Nefesim Fark Yaratırmı ?
ReaLTek
Ses Yaratır.