ozaman kaçak yapmanın bir anlamı kalmaz
Merhaba Arkadaşlar Sizden İsteğim Şudur.
JailBreakta Mesela V8 Mapında Birisi Kaçak Yaptı.Direk Oto Kişinin Nerde OLuğunu Söyleyen Bir Plugin İstiyorum.
Ben Denedim Ama Beceremedim Yapabilene Helal Olsun.Hem Herkesin Çok İşe Yarıyacağını Düşünüyorum.
ozaman kaçak yapmanın bir anlamı kalmaz
Ama Her El Olmucak Kodla Açıcan Lazım Olduğunda
Çok zor,imkansız.
Aynen Bilbaz Bende Öyle Düşünüyorum Ama Yapılmayacak Birşeyde Deil
Hadi diyelim x oyuncusu kaçtı,kodlarla x oyuncusunun kaçak olduğunu nasıl tanımlıycaksın ? Yada Sistemin kaçaklarla kaçak olmayanları ayırt etmesini nasıl ayarlıycaksın ? En basitinden kaçak kişiyi nasıl göstericeksin ?
Bir sürü cevabı verilmiycek soru varken hiçkimsenin uğraşıp hüsrana uğramasını istemem.Ayrıca uğraşıp zaman harcayıp bir şekilde yapmış kişininde burda ücretsiz paylaşıcağını sanmam.
Kaçan kişiyi göstermeyi yapamazsın ama tüm mahkumları radar'da gösterebilirsin.Basit bir editleme işlemiyle bu mümkün.
Komutu sadece gardiyanlar kullanabilir.
say & say_team komut:
- say /radar
- say_team /radar
Cvar Ayarları:
- jb_radar_jbmiktar "30"
Steam ID: STEAM_1:0:70428872
Steam Name: Seps!s
Skype: jdm.csplague
Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
Albert Einstein
Bu plugini yaptırmak isteyen arkdaşa bir tavsiye bence hiç deneme Serverin kalitesi düşer Çünkü JaiLbreaK modun zevki kaçak yapıp istan cıkartıp ctyi deli etmektir bence bu plugini koymakla hata yaparsın ama sen bilirsin...)
jdm Saol Konu Çözülmüştür.