Banada oldu aynı şey. Yurt dışı girişi açık olan tslerde yasak lisans kullanırsanız kara listeye alınırsınız. Sonsuza dek düzelmez o kara liste olayı. O VPS yi unutun..
Selamun Aleyküm VPS Makine Aldım Üzerine Teamspeak3 Server Kurdum 3 Gün Kullandım Fakat Sunucu Kara Listeye Alındı. Hatası Çıkıyor Servere Giremiyorum Çözümü Varmıdır Acaba ?
Banada oldu aynı şey. Yurt dışı girişi açık olan tslerde yasak lisans kullanırsanız kara listeye alınırsınız. Sonsuza dek düzelmez o kara liste olayı. O VPS yi unutun..
Hocam yoncuden aldıysan o iş olmaz yoncu sorumluluk kabul etmiyor sözleşmeye bakınız diyorlar onun yerine counter kurmayı deneyebilirsiniz
Evet Yoncudan Aldım Fakat Cs Kurmayı Denedim Sadece Ts Portları Açık Olduğundan Kurulmuyor
Ek ücrete tabi tr lokasyonda 5 vey 7 tl gibi bir ücretti yanlış hatırlamıyorsam
Her Yerden Böyle alışveriş Yaparsanız Olacağı Budur sırf 3 tl paylaşımlı vps alıyorsunuz diye seviniyorsunuz ama o vps içinde başka bir vps öyle gidiyor ve randıman alamıyorsunuz herneyse çözümü Veri Merkezindedir Hocam Yöncü Açabilir veya 2 TL yeni ip talep edebilrsiniz
VPS sağlayıcınızdan ek ip isteyebilirsiniz orjinal lisans kullanamadığınızdan yasaklanmıştır
### JeamBeam Gaming [F-Tipi] JailBreak Ailesi ###
# Server IP #
88.255.155.32
# TS3 IP #
31.210.51.47:9032
# Web Sitemiz #
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
# Gametracker #
Ya ben nazar deymesin ama uzun süredir no licence kullanıyorum, ama böyle sıkıntı yaşamadım. Yurt dışına açık ip benimkide, ama arkadaşınki 2-3 güne kapanmış ki ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Bir sıkıntı olur mu ?