kardeşim aradağın plugin map spawn editör![]()
Merhaba Tekrar ben Team Join Plugin i demişssiniz map kapasitesi konuma 26 kişikilik 32 kişilige çevirme plugin sormuştum ama o öyle degil Başka bir serverde otomatik olarak tam eşitlemiyor kendin seçiyorsun onu bulabilirmiyiz lütfen
---------- Alttaki Mesaj Zamani 06:22 ---------- Önceki Mesaj Zamani 06:21 ----------
Otomatik olarak Team Eşitleme degil yani Direk Olarak Kendin Seçiyorsun 26 kişilik mapi 30+2 kişiye çevircez yani![]()
kardeşim aradağın plugin map spawn editör![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
çalışıyor mu diye denemedim ama şöyle düşündüm map küçük olunca spec de bırakıyor ve herhangi bir takıma giremiyorsun bunda ise direk olarak takımlara atıyor dene bence işe yarıyabilir.
https://www.csplague.com/plugin-cs-1...a-plugini.html
Legend Young
Anladim Ama Aradigim Tam Olarak O Degil Daha Farklı Bir Plugin Var Onu Bulursaniz Çok Sevinirim Kolay Gelsin![]()
Çok Teşkkür Ederim Bekliyorum Sagolun
o özelliki şimdi düşündüm. Sanırım mapler ile alakalı bir özellik. Neden dersen assultta 20 kişiliktir ama 32 kişilik yapmak için assult_32 çıkmıştır. Eğer senin dediğin gibi bir plugin olsa bu map nie çıksın![]()
Sorun çözülmüştür
20 +2 lik mapı 30 +2 çevirince oyuncular oyuna girebilicekler.
team join i kuruncada oyuncular oyuna girebilcekler
Sonuç Aynı. Denemeni Tavsiye Ederim.
Legend Young
Eyvallah sogol bu işime yaricak :=)