Böyle birşey olduğunu görmedim. O gördüğünüz sunucu özelse pm ile yoksa burdan atarsan, bakmak isterim.
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınızı rica edicem. Linux vps üzerine bir teamspeak 3 kuracağım ancak bu sunucuya bağlanacak kişilerin kendi bağlantı bilgilerine baktıklarında client ve server iplerinin aynı görünmesini istiyorum. Bu şekilde olan bazı sunucular var ancak nasıl yapıldığı ile ilgili bilgim yok, bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan cevaplamalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler
Böyle birşey olduğunu görmedim. O gördüğünüz sunucu özelse pm ile yoksa burdan atarsan, bakmak isterim.
özel mesaj olarak adresi gönderdim kontrol edebilirsin. Böyle bir şeyi dns acl yönlendirmesi ile yapıldığı düşünüyorum ancak tam emin değilim işte
Mesaj gelmedi hocam, tekrar yazar mısın
Tekrar yolladım.
Attığın pmler malesef gelmiyor, ben sana attım dönüş yapmadın. Ben burdan kısaca açıklama yapayım.
Ss atarsan en azından bakayım, öyle birşey olduğunu düşünmüyorum.
Malesef tahmin ettiğin gibi değil böyle bir şey mümkün ekteki resimde görebilirsin hatta kendin bile bağlanıp bakabilirsin, hangi ülkeden bağlanırsan bağlan client ip adresin hep aynı hiç değişmiyor. Bu konuda araştırmalarım devam ediyor.
![]()
resim gözükmüyor
85.95.255.145:4000
İlk defa girmeye çalıştığım ts de banlıyım
https://i.hizliresim.com/1yV8zB.png