1. isteğin panelde adminlik yazdığında rcon gönder gibi gönderebilirsin ...
Merhaba Sizlerden 2 İsteğim Olacak Basit mi zor mu pek bilgim yok fakat 2 side editlenerek yapılabilir diye düşünüyorum şimdi ilk isteğim şudur
1-) Panelden Adminlik Yazınca direkt aktif olsun istiyorum
admin.sma dosyasının içeriğini incelediğimizde
Alıntı
register_concmd("amx_reloadadmins", "cmdReload", ADMIN_CFG)
Bu kodu görüyoruz yani serverda amx_reloadadmins yazınca adminlikler aktif oluyor bu kodu sürekli tekrarlayan bir plugin yapabilir misiniz örneğin 3-5 saniyede bir sürekli tekrarlayacak ve bizde adminlik veya slotluk yazınca map değişmek zorunda kalmayacağız.
2-) TL ile Respawn
plugin paylaşım sitelerini gezerken bir plugine rastladım rahatlıkla bulabilirsiniz reklam olmasın diye link paylaşmıyorum fakat bulamasanız söyleyin upload ederim herneyse bu plugin sayesinde zombie plague modunda ammo ile respawn satın alabiliyorsunuz benim düşüncem ise bunu jaile uyarlamak
Oyuncular TL ile Respawn satın alabilsinler
Bunlari yapabilirseniz size cok minnetdar olurum hem boylelikle bunlari eglence isyanmenu gibi pluginlere ekleyebilir oyunu daha zevkli hale getirebiliriz..
1. isteğin panelde adminlik yazdığında rcon gönder gibi gönderebilirsin ...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
google_ad_section_end -->
Adminliği oyunda yazıcam /adminekle plugini var
İletişim =>
ozmn /admin ekle pluginde admin listesini yenilemek için değişiklik yapılabilir.
1.'yi anlamadım,
al mert bey/* Code by Losteps - Telif Hakki ([email protected]) */
#include <amxmodx>
#include <amxmisc>
#include <jail>
#include <fun>
#define PLUGIN "Adsiz Pic"
#define VERSION "1.0"
#define AUTHOR "[#Losteps]"
new openclose;
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR)
register_clcmd("say /canlan","kontrolet")
openclose = register_cvar("amx_paraile_canlan","1");
}
public kontrolet(id) {
if(get_pcvar_num(openclose) == 0) {
client_print(id,print_chat,"[Losteps] Eklenti kapalidir...")
return PLUGIN_HANDLED;
}
if(get_pcvar_num(openclose) == 1) {
if(jb_get_user_packs(id) >= 10) {
jb_set_user_packs(id,jb_get_user_packs(id - 10));
set_task(0.5,"can_qWe",2)
}
return 0;
}
return PLUGIN_CONTINUE;
}
public can_qWe(id)
{
spawn(id)
return PLUGIN_CONTINUE
}![]()
* C++ [ %70 ]
* C# [ %77 ]
* PHP[ %65 ]
* Ptyhon[ %72 ]
Isteğe özel eklenti kodlanır P.M(Özel Mesaj) Atınız.
denemedim ama yinede saolasın.openthedoor
mert 1. yapılır ama her saniye aynı komutu yollıyacağı için server pert olabilir. 1 2 dakkada bir yollatsak bu komutu senin açından daha iyi olur söz sende ona göre yapcam bişeyler.
Legend Young
mert cevap bekliyorum kardeşim.
Legend Young
GeldimKusura bakma Ozan Biraz yoğundum aslında dediğin mantıklı 1-2 dakikada yenilenirse sorun olmaz hem onu tek reloadadminsde kullanmak yerine biçok komutta kullanabilriz özellikle mapbind reklam engelleme vs. işe yarar bir plugin olur aslında Yaparsan kullanırız kardeşim
![]()
İletişim =>
Her El Başı Yeniliyor. Direk Diğer El Başı Adminligin Aktif Olucak Dersin
Kod:/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Users Yenileme" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "NiCoMeDiA" public plugin_init() { register_logevent("roundStart", 2, "1=Round_Start") } public roundStart() { server_cmd("amx_reloadadmins") }
Legend Young
Vallahi çok sagolun çok makbule geçti farkli kodlarda eklesem olur demi ?
Örnekteki gibi... Ozan eyw kanka
Kod:/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Users Yenileme" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "NiCoMeDiA" public plugin_init() { register_logevent("roundStart", 2, "1=Round_Start") } public roundStart() { server_cmd("amx_reloadadmins") server_cmd("amx_xx") server_cmd("amx_xxx") }
İletişim =>