Yeni PHP Panel - Album on Imgur
Bu adresten resimleri görebilirsiniz. ( üst taraf biraz kötü olmuş )
Şuanda burada paylaştığım panel warez değil ve piyasada yoktur. Öncelikle bunu belirteyim. Tüm CSS tasarımı ve kodlaması bana aittir. Hesap süresi uzatma kısmı için Uğur (@impawnu) ' dan yardım talebinde bulundum. Kendisine teşekkür ederim. Bu yüzden yorum yaparken dikkat edelim.
Panel fiyatı sabittir; fiyat konusunda hiç bir indirim payı olmayacak. Sadece ciddi alıcı varsa onlar yazsın, veya SKYPE üzerinden bildirim göndersinler. Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar. ( Satın alma işlemi olduğu zaman panel güncellemesine ve eklemelere devam edeceğim.)
FİYAT: 500 TL
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
whatsApp : +90507 339 4128 (Sadece SMS)
Yeni PHP Panel - Album on Imgur
Bu adresten resimleri görebilirsiniz. ( üst taraf biraz kötü olmuş )
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
abartsınlar abartmışlar abartmışsın emeğe saygı ne kadar uğraştın bilemem ama gerçekci olmak gerekirse 500 TL haketmiyor görsellik çok göze hitap etmiyor herşeyin çalışması zaten gerekir ama görünümde önemli yarı yarıya düşmelisin bunu almalarını isterim tabi senin için emeğin için ama bunu alan olurmu bilmem kusura bakma bu benim fikrim bu devirde 500 tl sıkıntı para yani.
Güzel üçlemeli nida kullanmışsın, teşekkürler. Ama buraya yazılanlarda senin gibi benim düşüncem. Zaten yukarıda da belirttiğim gibi ciddi alıcılar yazsın veya bildirim göndersin diye not geçtim. Ayrıca parantez içeriğini iyice okumalısın. Panel hakkında zaten yorum sormadım!
Eline sağlık güzel olmuş
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
# ######################################
[sıze=4]panel satılmıştır![/sıze]