insan yazım yanlışlarını düzeltir
1-) Merhaba; Öncelikle Sizi Tanımak İstiyoruz , Adınız Soyadınız Bide Yaşınızı Alabilirmiyiz ?
Cevap : Tabikide ; Kaan Evren 15 yaşındayım
2-) Çok Memnun Olduk. Hobileriniz Ve Sizi Tanımlayacak Özelliklerinizi De Bilmek İsteriz.
Cevap : Hobilerim basketbol oynamak profesionel yaptığım oldu internette yenı oyunlar keşfetmek oynamak forumlara bakmak 1 beni tanımyacak dış özellikler bekarım yakışıklıyım 1.83 cm boyundayım hobilerim taliplerimi beklerim
3-) En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?
Cevap : En buyuk hayalim havacılık yuksek okuluna girip pilot olmak gerceçkelştirmek istediğim projeler oyun dowland merkezi hazırlamak
4-) Hangi markalara tutkunsun ?
Cevap : Us polo
5-) Forumdaki En Yakın Arkadaşlarınız ?
Cevap : VFordentta (semih) , kaptan647 (timuçin)
6-) CSPLague.com Maceranız Nasıl Başladı?
Cevap : Bir ara arkdaşımla sunucu acmıstık mağlum plugin ekliyeceğiz plugindunyasini burdum baktımkı forum acıyoruz yazısı 1 hafta sonra acıldı bende o sayede uye oldum
7-) Hangi Takımlısınız ?
Cevap :Beşiktaş
8-) Forumda Daha Fazla Yükselmek İstiyormusunuz ?
Cevap : Beni uygun görürlerse tabiki
9-) Yöneticilik Ünvanına Gelmek İstermiydin
Cevap : O iş için uygun olduğumu sanmıyorum
10-) Sürekli Takip Ettigin Dizi Veya Film Varmı ?
Cevap : Yalan dünya,Pis yedili,Muhteşem yüzyıl
11-) Begendiğiniz En İyi 2 Futbolcu Kimlerdir ?
Cevap : Ronaldinho küçüklügum onunla gecti ,Mesut Özil
12-) Ne Tarz Müzik Dinlersin Sevdigin Bir Kac Sanatcıyı Paylasırmısın ?
Cevap : Punk rock,Rock,Pop Bonjovi Selena gomez
13-) Forumdaki Etkinlikleri Nasıl Buluyorsun ?
Cevap : Etkinlik denilmez bence
14-) Film Olarak En Cok Hangi Filmlerden Etkilendin
Cevap : V for vendetta , Fight club , İnception
15-) CSPLague.com Da En Beğendiğiniz Ayrıcalık Veya Olay Nedir ?
Cevap : eskisi kadar olmasada bir ortam olması
Röportaj Yapan : Bizimle Röportaj Ettiniz İcin Teşekkür Ederiz
Kaan Evren (Lagger) : Asıl Ben Teşekkür Ederim ...
Konu DeaTReX tarafından (19-07-12 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
Tek Hedefim:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
VFORDENTAAA
insan yazım yanlışlarını düzeltir
Cok Güzel
İletişim ;
MSN : DeaTReX
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
Teşekkür ediyorum yorumun için
Tek Hedefim:
VFORDENTAAA