Saol kardeşim ellerine sağlık konu sabit.
Evet Arkadaşlar Bu Gün Size PhotoShop da Arka Plansız Logo yapmayı Öğreticem
Bu Arada Video Ben Çektim Ve editledim
bilgi : ByGrafik Den Alıntıdır
Konu ByGrafik tarafından (11-02-12 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Saol kardeşim ellerine sağlık konu sabit.
Başı boş kalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
teşekkürler
Teşekkürler.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Çok uzatmışsın Resmin arkasını sihirli silgiyle (Magic eraser tool) tıkla direk siler ardından arka planla direk oynamalar yapabilirsiniz
ben size bir resim vereyim çok çabaladım logoyu oradan ayırmak için normal silgiyle silemiyom elim kayıyor sihirli silgiyle flnda seçmiiyor düzgün
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
Kardeşim bukadar yapabildim
Saol
qŌzüмü kıRpı0ruм s0иu oLмaŷan kaRanLıqa...·CiLvé yaPı0ruм écєLé....! kuŷRuk saLLıorum âżŖâiĿ'є. . .!
őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг...
Teşekkürler deneyeceğim.
Eyw