Pluginci olmadığımdan bir garanti vermiyicem çalışır çalışmaz diye aklıma gelen birşeyi denedim çalışırsa yada çalışmazsa yorum olarak yazarsan sevinirim
sa ben jail serverıma /meslekmenu plugini istedim forumda buldum fakat panele yuklerken "meslekmenu.sma(181) : error 017: undefined symbol "jb_set_user_packs"" hatası alıyorum.Çözümü varsa anlayan bir arkadaştan yardım bekliyorum iyi oyunlar.
Pluginci olmadığımdan bir garanti vermiyicem çalışır çalışmaz diye aklıma gelen birşeyi denedim çalışırsa yada çalışmazsa yorum olarak yazarsan sevinirim
Only Know You've Been High When You Feeling LowCSPLAGUE Forumu ;
Toplamda 12 yönetim üyesiyle çalışıyor!
9 Moderatör
0 Süper Moderatör
2 Co-Admin
1 Admin
aynı hatayı verdi
Ekte Denermisin.
gene aynı hatayı aldım.
Jail.inc dosyasına sahipmisin ?
Böyle ayarla ve dene. Üst kısmı.PHP- Kodu:
#include <amxmodx>#include <amxmisc>#include <fakemeta>#include <fakemeta_util>#include <fun>#include <hamsandwich>#if defined _jail_included #endinput#endif
#define _jail_includednative jb_get_user_packs(id)native jb_set_user_packs(id, ammount)
#define PLUGIN "JB Meslek"#define VERSION "1.0"#define AUTHOR "akcaliberkk & JDM"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fenerbahçe
Her şey boş. Takılmayın bu kadar..
Kusura bakmayın , dostum kendine bir jail.inc bul. Şimdilik bunu dene yada jail içerikli her pluginin kafasına CODE]#if defined _jail_included #endinput
#endif
#define _jail_included
native jb_get_user_packs(id)
native jb_set_user_packs(id, ammount) [/CODE]
yazarak da bu sorunu çözebilirsin.
@Schwertle düzenle butonu geri gelsin.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fenerbahçe
Her şey boş. Takılmayın bu kadar..
hepinize teşekkür ederim sorun çözülmüştür.Patır Patır Çalışıyor.
Konu çözülmüş isteklere taşındı.