öyle birini TRde bulursan bize de haber ver benim tek bildiğim 1 kişi var csmileface o da yabancılardan öğrendi onun dışında kimse yok bildiğim kadar
Arkadaşlar bu aralar model yapımına merak sardım. Milkshape 3D programını kullanmayı bilen ve yardımcı olabilicek birini arıyorum. 2-3 Basit şey bilen değil de oturduğun da basit de olsa sıfırdan model yapabilen biri olsun
uhcakiPÖzel Plugin Kodlanır!
Steam_ID = STEAM_0:0:54912140
Steam_Nick = Ragnar Lothbrok
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
öyle birini TRde bulursan bize de haber ver benim tek bildiğim 1 kişi var csmileface o da yabancılardan öğrendi onun dışında kimse yok bildiğim kadar
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
Dersler var internetde vhe gibidir alışırsın 10 güne.
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Nefesim sana katılıyorum ama bazı programlar mantık ister sadece ögrenmekle kalmaz yani model yapmak için mantık geliştirmeli.
Benim bir arkadaşım vardı silah modellerini felan editliyordu mesela m4a1e dürbün felan takıyordu baya seksi oluyrdu tabi ama dürbün açılmıyordu
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
yine dediğim gibi istediğin derecede birini bulman neredeyse imkansız
xPRoTeiNN
CS 1.6 : 95.173.173.115 --> Osmanli Gaming Jailbreak
TS3 : osmanlijb.ts3dns.com
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Öğreniriz ayıpsın ama bu vheye benzemez @Nefesim öyle bir noktalardan olusuyorki ortansız olanlar yapamaz çok vertex ile uğraşman lazım ilk olarak vhede bir adam çiz ardından bunda he ayrıca photshop bilgisi olan bile kıyafetleri zor yapar diye düşünmüyor değilim açıkçası harita bebek işi ama yarından itibaren derslerini izliycem fragmotion ile yapmak daha kolay onu bir deneyin ama paralı program free sürümünde çok reklam çıkıyor diye sildim.
- - - - - - - - - -
Öğreniriz ayıpsın ama bu vheye benzemez @Nefesim öyle bir noktalardan olusuyorki ortansız olanlar yapamaz çok vertex ile uğraşman lazım ilk olarak vhede bir adam çiz ardından bunda he ayrıca photshop bilgisi olan bile kıyafetleri zor yapar diye düşünmüyor değilim açıkçası harita bebek işi ama yarından itibaren derslerini izliycem fragmotion ile yapmak daha kolay onu bir deneyin ama paralı program free sürümünde çok reklam çıkıyor diye sildim.
YouTube.com/enesscarty
Bu arada milkshape i bilmiyorum ama blender ın rahat olduğunu duymuştum.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Ben vheye benzetiyorum gayet kolay program.
Nefesim Fark Yaratırmı ?