Ben Yaparım Plugini Alırım Metre ve Hizin Yanina 999999999999999999 Yazdımmı Kralını Gecmiş Sayılırım
Ben Yaparım Plugini Alırım Metre ve Hizin Yanina 999999999999999999 Yazdımmı Kralını Gecmiş Sayılırım
İletişim ;
MSN : DeaTReX
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Fakelerim Çıkmaya Başlamış Lütfen
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
& DeaTReX Adreslerinden Başka Hesabım Yoktur Lütfen Onlara Kanmayınız !
Sunuculara Ve Serverlara Özel Plugin Ve Mod Kodlanır
aynen katılıyorum bende öyle yaparım
Ps'den 2 dakikada hızını 1.000.000.000.000 yapabilirim
Gece yarısı bedenimde katil yarası delikanlı olmak için seçtim bu yolları!
En üstten en alta doğru harita çiz trigger_push koy yönüne down ver hızını 999999 yap üstüne atla o plugin bozulur bile
YouTube.com/enesscarty
plugine falan gerek yok paintte yaparım bunu
Kardeş bunu bende yaparım
Moderatör Olduğum Bölümler:
Wall Hack Hile Bölümü
[MAP]Harita Bölümü
Eyw. sağol
basebuilderde adam zombiyken üstüme blok koymuştu bu rakamlara yakın bi rakam oldu bugdan bi an mutlu olmştum
jail mod oynadınız mı bilememde c4 gibi oyunlarda yere gömüldüğünüzde space tuşunu 10-15 saniye basılı tut . ama tavsiyem 1 dakıkayı geçmesin denedim cunku oyun hata verdi ekrana sıgmamısdı yazı