Bir plugini baska bir pluginden iptal edebilceklerini sanmiyorum zm nin silah menüsünü atin ona göre düzenlesinler.
kardeş ama deneyince bide zm nin silah menüsü var yani 2 silah menü birden açılır veya 2 side açılmaz
Bir plugini baska bir pluginden iptal edebilceklerini sanmiyorum zm nin silah menüsünü atin ona göre düzenlesinler.
PHP- Kodu:
new const Server Tag [] ={ "[AG] [AGANI TEAM # JailBreak"}
#define SKYPE : aganiteam
new const facebook[] ={"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
style="color: #007700">}
#define TWITTER : @SalihErogluu
new const IP[] ={"88.255.155.37 - Cs37.CSDuragi.COM "}
Evet Öyle olur fakat benim serverimde silahmenu modun içindeydi
Sanırsam bundada Böyle yoksa Editleyebilrdi adam
Aynen silah menü mod' .ini dosyasında ayarlanabiliyor fakat ben ayarliyorun kayıt ediyorum ondan sonra harita degistiriyorum bir de bakıyorum ki eski haline dönmüş bunun nedeni ne olabilir ? @dogukan12358
mod.ini derken zplague.ini nimi kastediyorsun
Çabaladım ugrasmaya çalıştım ve yaptım
Dosya Eke alınmadığından link https://www.mediafire.com/?y22ogudjtgms9hp
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Eklentiyle ilgili her türlü yardımı edebilirim.( jail shop hariç )
İletişim: hassel-vl
Zombieplague.ini dosyasında silah menü ayarları karıştı düzeltiyorum kayıt ediyorum fakat map değiştikten sonra eski hatalı haline dönüyor (webftp kullanıyorum) bu yüzden sizden ayrı bir silah menü plugini istedim,başka bir yol da aklıma geldi yeni bir zombieplague.ini dosyası oluşturmak ismini zombieplague2.ini koysak bir plugin yardımıyla mod ayarlarını zombieplague.ini dosyasından değilde zombieplague2.ini dosyasından alsa olabilirmi ? Yani bir takim yönlendirme plugini gibi ?
Dediklerinizden yola çıkarak zombieplague.ini dosyasını zombieplague2.ini olarak değiştirin ve .sma .amxx dosyalarını yükleyin
Tesekkur ederim fakat web FTP 200 kb'dan fazla dosya almıyor bu plugini 2 ye ayirabilirmiyiz birde zombie_Plague.txt(lang dosyası) dosyasinida zombie_plague2.txt(lang dosyası) dosyası haline çevirebilir misin ?
- - - - - - - - - -
Not:csduragi sadece sma dosyası kabul ediyor