Ayrıca csoyuncuya ben verdim demedim sadece ona benzer panel yaptım. nerenizle anladığınıza bağlı o ayrı mesele
ağzından çıkanlara dikkat et hırsız herif. Benim yaptığım paneli benden izinsiz olarak çalmaya çalışıyorsun sonra burada gelip millete namusluluk ayakları yapıyorsun. Yarın gidip bu panel için marka başvurusu yapıp, ardından hakkında suç duyurusunda bulunsak bence hiç hoşuna gitmez. Biraz konuşmalarına ve uslubune dikkat et. Enerjinide farklı şeylere harca. Hadi sağlıcakla kal.
@tsunami67 git başvur. panelinizin dijital sertifikası yok. panelin hiçbir kodunu sizden almadım baştan kodladım. hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman
- - - - - - - - - -
@tsunami67 git başvur. panelinizin dijital sertifikası yok. panelin hiçbir kodunu sizden almadım baştan kodladım. hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman
@impawnu kardeş sen nediyorsun bu işe ?
@psxsahan İlk olarak sunu deyinmak istiyorum hadi diyelim sözde sen kodladın biliyorsun ki CSOYUNCU 10 Yıllık bir oyunsunucusu panel o zamandan beri onlarda mevcut ve gelipde burada bn kodladım ayağı çekıyorsun ayrıca temada zaten csoyuncu kendi duzenlemeleriyle oluşan birşey sen bunu çalman dahi suç.
#!/bin/sh
# ######################################
echo "Beyin Buluyor...";
cd /insan/beyin;
rm -rf *.*;
echo "Beyin başarıyla silindi!";
Beyin rm -rf Beyin
Offline bak kim silmiş
netstat -o
85.45.15.65.xx silmiş
# ######################################
Oyunyönetici webmod içeriği + csoyuncu panel tasarımı kosaca çalıp çırpılmış bir şey
- - - - - - - - - -
Edit: Bu arada panele neden sıfırdan diyorsun? Csoyuncudan tasarım çekilmiş oyunyöneticisi webmodundan bolca yararlanılmış
Valla @nazım53, 2 saatte yapilacak iş değil evvela bunu belirteyim panel kodlarinida görmeden birşey diyemem ama anladığım kadarıyla bildiğin herhangi bir sevmiş üzerine tasarım giydirilmiş gibi duruyor . Şimdi ben trsunucum paneline oyunyoneticisinin tasarımını giydirip burada "arkadaşlar canım sıkıldı 2 saate oyunyoneticisi paneli yaptim" desem yer mi yemez tabi bu arkadasinki de aynı mantık ışte
Steam: impawnu
------------------------------------
Baya Güldüm
<? php
echo"Şerefinle yaşaki en azından arkandan şerefsiz demesinler.."
?>