https://www.csplague.com/cop-kutusu/...tml#post238063 , benzerliği bir kez daha yazıya dökeyim dedim belki anlayan çıkar
Not hepiniz bilirsinizki cskonsol'un tasarımı ve kuruluşu daha önceden yapılmıştır.Seckingames, yani yeşil tasarım sonradan alınmıştır ve benzerlik dendiğinde evet benzerlik denmiştir alıp düzenledim yada bakabaka kendim yaptım dememiştir zaten site işlevinde hatırladığıma göre jqueryleri çekememişti galiba o yüzden menüler değişik durmuştu, neyse diyeceksin ki konu ile ne alakası var benim amacım dediğin şey Türkiye'nin en gelişmiş paneli , buna kimse karar veremez bana göre en gelişmiş panel bir zamanlar oyunkurucusunun'kiydi sonra ne oldu herkes benzerlerini üretmeye başladı yada müşteri sistemi oluşturdular.Mobil giriş yapılamayacak birşey değil tasarıma %100 width verirsin olur biter.Ayrıca sen görmedin diye TR'nin en gelişmiş paneli diyemezsin buna öznel bir ifade kullanabilirsin ki sen elinde sanki belgeler varmış gibi nesnel konuşuyorsun.Ayrıca tartışırkende düzgün cümleler kur ve ifadelerini düzgün söyle çünkü ne dediğin bile anlaşılmıyor.