Merhaba Arkadaşlar Ben amx_rcon rcon_password Komutunu Nasıl Engelleyebilirim. "L" Yetkisi Hariç Hiç Kimsenin Kullanmasını İstiyorum Sv Sahibi Olsa Bile.Yani Bunu Yapabilecek Birisi Varsa ALLAH Ondan Razı Olsun Müslüman Kardeşlerim...
Printable View
Merhaba Arkadaşlar Ben amx_rcon rcon_password Komutunu Nasıl Engelleyebilirim. "L" Yetkisi Hariç Hiç Kimsenin Kullanmasını İstiyorum Sv Sahibi Olsa Bile.Yani Bunu Yapabilecek Birisi Varsa ALLAH Ondan Razı Olsun Müslüman Kardeşlerim...
Kardeşim L Yetkisi Vermessen Zaten Kimse Kullanamaz.
kardeşim sen oyunyoneticisindeki gibi istiyorsun adama l yetkisi versen bile konsoldan değişemiyor amx_rcon kullanımı kapalı.... adamın demek istediği L yetkisini verdiğim kim olursa olsun sw sahibide dahil, konsoldan hiç kimse amx_rcon komutunu kullanamasın demek istiyor. onun için açıkları kapatman lazım diye düşünüyorum.... YADA ADMİN KOMUT YASAKLAMA GİBİ CFG FELAN YAPMANIZ LAZIM,YARARLI KONU: CSP AÇIKLAR VE FİXLER İŞİNE YARAR UMARIM, İYİ FORUMlaR
Teşekkürler bi deniyeceğim.olmazsa haber vereceğim.
---------------------------------------------------
Olmadı.
L yetkisini vermediğin hiçkimse rcon komutlarını kullanamaz zaten ?
Tamam Ama Engelleme İstiyorum L Yetkisini Silmeyi Bende Biliyorum.Mesela MyGameArea'da Engellenmiş.Aynı O Plugini İstiyorum Sizden Yani :D
Nasıl yani ? Hiçkimse mi kullanamasın istiyorsunuz ?
Evet Server Sahibi Olsa Bile Kullanamicak Onu Söylemek İstiyorum :D
Bu admincmd.amxx'i serverdakiyle değiştirin.
Teşekkürler bi deniyeceğim.olmazsa haber vereceğim.
---------------------------------------------------
Olmadı.