MOD değişim plugini [istek]
arkdaşlar panelden mod değiştiriyoruz o ozel map adına gore mod acma olayını demiyorum bir kodla menu acılcak swdeyken admınlere ozel orda istediğimiz modu seçip acıcağız panele gerek kalmıyacak
Cevap: MOD değişim plugini [istek]
benimle bir sorunun varsa kardeşim gel ara beni konusarım bulusarım msnden anlar olayını
Hemen kavgaya gerek yok Lagger Kardeşim bak MapConfigX diye bir eklenti var mapın tagını yazıyorsun o mapta hangi eklentiler eklenecek yazıyorsun otomatik açıyor. Panelden senin yapabileceğin şeyi yapmaya gerek kalmıyor...
Alıntı:
akcanca Nickli Üyeden Alıntı
MapConfigX diye bir eklenti var mapın tagını yazıyorsun o mapta hangi eklentiler eklenecek yazıyorsun otomatik açıyor. Panelden senin yapabileceğin şeyi yapmaya gerek kalmıyor...
Adam Menü diyor adminlere özel yazılari Dikatlice Oku :S
Alıntı:
freezmen Nickli Üyeden Alıntı
Adam Menü diyor adminlere özel yazılari Dikatlice Oku :S
adam map değiştirince modları tek tek değiştirmek zorunda kalıyormuş onun yerine oyundan değiştirmek istiyor ben daha kısa yolu veriyorum herşeyi otomatik ?!!!!!
Alıntı:
akcanca Nickli Üyeden Alıntı
adam map değiştirince modları tek tek değiştirmek zorunda kalıyormuş onun yerine oyundan değiştirmek istiyor ben daha kısa yolu veriyorum herşeyi otomatik ?!!!!!
Kardes Kısa Yoludan BassetmıyoruZ Adam Menü istiyor Mod olarak :s
Amxmodmenu den halletsin işini mod zaten pluginlere bağlı.